Mit szoltok ezekhez a játékokhoz20 hos kislánynak jok karácsonyra?
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
• [link]
•
•
• [link]
kacsás puzzle : nem ! 3 évesnek való még nem tudja kirakni
2. szintén
3. van szereti kb. másfél éves kortól lehet
4. nem !
megablocks- nem tudok nyilatkozni..
formabedobó: már ügyes bele tudja rakni
búgócsiga: klasszikus de olyan mint a pörgettyü jöhet.
formalap ua. mint a teknősös formakereső
montessori : kell minden családba egy . alapjáték.
méhes montessori : nem ! kicsi nagyon ennyire még nem ügyesek..
társitó max. magyarázni és két évesnek szóval ez is jó
tologató béka : járáskor inkább már nem kötné le.
fakocka : nem !!! nagyon kicsi !!!! 3 cm!!!!
hintaló: van aki szereti...
macis hintaló : gagyinak találom de ha tetszik....
kacsás teke: nekem is tetszik várok még vele 2,5 éves korig
puzle : inkább rendelőbe v. utijátéknak adnám
puzzlekocka : 3 évesnek sőt inkább 4 évesnek.
bábeltorony: már babának is !
Szia! 19 hónapos a kislányom most így írok véleményt.
1. Az igaz hogy nem tudja még kirakni a képet magát de az én lányom fél órát is elrakosgatja egymás mellé a kockákat, szerintem ez jó kis játék neki.
2,3,4-es szerintem gagyi valamik, nem jók semmire, csak kidobod rá a pénzt.
5,6,7- ezeket szereti a lányom, az építőkockákat is elrakosgatja, igaz neki még az a lényeg hogy utána a tornyot le lehet dönteni :) de szerintem ez is jó kis ajándék. A formabedobós teknőst az enyém 1 évesen kapta de most rakosgatja már magától bele, tehát ekkorának kitűnő ajándék.
8 a búgócsiga az enyémet nem érdekli, maximum 1x meg kell pörgetni és kész, szerintem ilyesmit nem érdemes venni karira, inkább valami készségfejlesztőt ha már egyszer van egy évben karácsony.
9. szerintem aranyos játék de egy picinek unalmas, nem köti le.
10,11 nincs a lányomnak, viszont szerintem ezzel sem játszana el sokáig, igazából azért nincs is neki ilyen.
12. még abszolút nem tud ekkora társítani, maximum ha mondod neki hogy mutassa meg hol a másik kacsa, de szerintem ez jóval nagyobbnak való, ezt még nem venném meg.
13,14- ezeket jónak tartom nagyon, a tologatósat is és az építőkockákat is.
15-16, ilyet tuti nem vennék. Van hintalova a lányomnak mert kapott rokonságból de ezek a fából készültek szerintem nem igaziak. Lehet kapni rendes plüss pacikat is, azok sokkal aranyosabbak és szerintem ez miatt hogy élethűbbek a picik számára is kedvesek, tehát hintaló az jó ajándék de nem az ilyen.
17 Szerintem ez is jó kis móka, el tud vele bíbelődni, ajándéknak tök jó.
18-19- puzzle-hez nagyon kicsik még, felesleges teljesen, jó pár év még mire leköti őket.
20. bábeltorony már sokkal kisebbnek is jó és még egy picit nagyobbnak is. De ennél hasznosabbnak tartom akkor már az építőkockát, ezt már talán kezdi kinőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!