Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ezekhez:Bajnok,...

Mit szóltok ezekhez:Bajnok, Belián, Döníz, Dzsinó, Lúcia?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki jót akar a gyerekének, és nem utálja már magzatkorban, akkor ilyen neveket nem is vesz fontolóra. Örülök, hogy te nem azért kérdezted, mert ezt adnád a babádnak :)!.

Szerintem a kulcs itt van, abban a cikkben, amit Carmen bemásolt:

"a lányok utálják neveiket"

2010. aug. 19. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

Amikor elolvastam a kérdést, hirtelen beugrott, hogy "Rossz kategória, állatokhoz kellett volna..."

Bocsánat, ezzel nem akartam bántani senkit. De pedagógusként az őszinte véleményem az, hogy ne akarjon senki rosszat a gyerekének ezekkel a nevekkel! Belelátok a kisgyermekek mindennapjaiba az iskolában és még az olyan egyszerűbb, ismertebb neveket is kigúnyolják, mint Ákos, Rubina, Szimonetta, Patrícia.( Konkrétan ezeket gyakran hallom elferdítve is sajnos...)

Én választanám ezek közül egyiket sem a gyermekemnek, mert biztos vagyok benne, hogy megkeseríteném bizonyos fokban az életét egy ilyen névvel.

2010. aug. 19. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:
csak annyit,hogy "Te jó Isten"
2010. aug. 19. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Kisfiamat Soma Bajnoknak hívják...szóval nekem a Bajnok nagyon tetszik...:)
2010. aug. 19. 15:51
 15/16 anonim ***** válasza:
már bocsi,de a Belián azt melyik nemnek lehet adni?ez fiú név?csak mert még soha se hallottam....borzasztóak ezek a nevek,én tuti,h egyiket se adnám majd a kistesónak ha lesz,mert jót akarok neki nem pedig rosszatt!
2010. aug. 19. 22:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Belián fiú név, nekem tetszik, de egyiket sem adnám a gyerekemnek.
2011. nov. 4. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!