Mit szóltok ezekhez:Bajnok, Belián, Döníz, Dzsinó, Lúcia?
Ha valaki jót akar a gyerekének, és nem utálja már magzatkorban, akkor ilyen neveket nem is vesz fontolóra. Örülök, hogy te nem azért kérdezted, mert ezt adnád a babádnak :)!.
Szerintem a kulcs itt van, abban a cikkben, amit Carmen bemásolt:
"a lányok utálják neveiket"
Amikor elolvastam a kérdést, hirtelen beugrott, hogy "Rossz kategória, állatokhoz kellett volna..."
Bocsánat, ezzel nem akartam bántani senkit. De pedagógusként az őszinte véleményem az, hogy ne akarjon senki rosszat a gyerekének ezekkel a nevekkel! Belelátok a kisgyermekek mindennapjaiba az iskolában és még az olyan egyszerűbb, ismertebb neveket is kigúnyolják, mint Ákos, Rubina, Szimonetta, Patrícia.( Konkrétan ezeket gyakran hallom elferdítve is sajnos...)
Én választanám ezek közül egyiket sem a gyermekemnek, mert biztos vagyok benne, hogy megkeseríteném bizonyos fokban az életét egy ilyen névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!