Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák mit szóltok ezekhez a...

Anyukák mit szóltok ezekhez a "mű csecsemőkhöz"? Aki látta

Figyelt kérdés

[link]

rémisztően élethű igazi babák után gyártott mű babák amiket fiatalabb/idősebb nők vesznek, ölelgetnek, szobát rendeznek be nekik, ruhákat vásárolnak nekik, babakocsiban sétáltatják... engem a hideg kiráz ettől

2010. ápr. 29. 21:45
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
70%

én már láttam ilyet a neten. Van 1-2, amelyik pofás és még hasonlít is egy igazi újszülöttre, de azért nézzétek már meg jobban őket! Mint valami majomfiókák, ráadásul párnak aránytalanul nagy a keze-lába. Szerintem ocsmányak.

Aki ilyet nevel, az beteges. Mint valami hülye thrillerben.

2010. ápr. 29. 22:09
 22/49 anonim ***** válasza:
78%
22:05, 73%-os: nekem még nincs babám, bár remélem lesz, de ha elveszteném(ne adja az Isten) vagy nem lehetne(ezt se szeretném), akkor se egy mű babát szeretnék, nevelnék gyermekemként:S
2010. ápr. 29. 22:09
 23/49 anonim ***** válasza:

Van tünde-fülű is :S

[link]

Egyébként borzasztó, egy horrorfilmen tudnám elképzelni...

2010. ápr. 29. 22:13
 24/49 anonim ***** válasza:

22:09 amíg abba a cipőbe nem lép az ember, addig fogalma sincs miről beszél. Mit tudhatjuk, mit hoz ki belőlünk egy ilyen jellegű gyász? Ne is akarjuk megtudni.

Ha neked még nincs gyereked, akkor te még csak reménykedsz abban (esetleg természetesnek veszed), hogy ép és egészséges babád lesz. Legyen is így.

2010. ápr. 29. 22:13
 25/49 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, és remélem,h nem is vesztettél el, és remélem lehet/lesz/van gyermeked, de akkor se hiszem el,h egy műbaba pótolhat egy igazit.
2010. ápr. 29. 22:15
 26/49 anonim ***** válasza:
78%
Akik ilyen babákat vesznek betegek! De az is, aki kitalálta!!!!
2010. ápr. 29. 22:17
 27/49 anonim ***** válasza:
70%

Sokszor álmodom arról, hogy állandóan ilyen "jó" a gyerekem... :-DDDD

Persze csak poénkodok.

Szerintem hátborzongatóak.

2010. ápr. 29. 22:21
 28/49 anonim ***** válasza:
31%

Egyébként meg olyan ez a baba, mint az alkoholmentes sör, nem jó semmire, mégis megveszik. Valamit helyettesít.

Lehet, hogy valaki így gyógyult ki a depressziójából, mit tudhatjuk?

Persze, hogy nem pótolja az igazit. És ha valakinek nem lehet babája valamiért?

Ugyanígy egy kutyának is ruhákat vesznek, meg szobát rendeznek be, nem beszélve a Barbie babáról. Ezek miért nem morbidak?

2010. ápr. 29. 22:22
 29/49 anonim ***** válasza:
79%
22:09-es vagyok. Odamentem a fiam kiságyához és elgyönyörködtem benne. És majdnem a sírás kerülgetett, ha arra gondoltam, hogy egy élettelen baba feküdne a helyén. 3 hónapos, még szinte olyan kicsi, mint azok a babák. Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy akkor sem ilyen műbabát nevelne, ha nem lehetne gyereke. És annak is igaza van, aki azt írta, hogy nem tudhatjuk, mit hoz ki belőlünk a gyász. De azért minden esetben tudni kell továbblépni, feldolgozni az elmúlást és az élők életét élni. Nem leragadni egy olyan pillanatban, ami évtizedekig tarthat. Sajnos továbbra is azt hiszem, hogy ez beteges dolog. Ez olyan, mintha az éjjeliszekrényen tartanád a meghalt férjed hamvait. Tudnunk kell, hol a helyünk nekünk, élőknek, és hol a helyük azoknak, akik meghaltak.
2010. ápr. 29. 22:28
 30/49 anonim ***** válasza:
Uhh, én lehet, hogy ha nem is az éjjeli szekrényen, de itthon tartanám a hamvait. Mindenesetre ilyen babám nem lenne.
2010. ápr. 29. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!