Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rákiabáltam ma 14 hónapos...

Rákiabáltam ma 14 hónapos kicsimre, de nagyon. Ti is tettetek ilyet?

Figyelt kérdés
A hiszti ma elviselhetetlen mértéket öltött, és délután is és este is már annyira kikészített, hogy ráordítottam, hogy fejezze be. Persze ettől méginkább rákezdett. NAgyot hibáztam? Most nagyon rossz érzésem van, nagyon bánt.
2010. ápr. 29. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szia, lesz ez még rosszabb is! :))

viccen kívül: szerintem nicns az az anyuka, aki soha nem ordított rá a csmetéjére. vagy ha van, akkor maximálisan halvérű. igenis kiakad az ember néha (sőt gyakran, amikor kezdődik a dackorszak), és általában tűrtőzteti magát, de bizony van, hogy midnen összejön, és akkor szakad a cérna.

igyekezz nem belekerülni a mókuskerékbe, értem ezalatt, könnyű rászokni a kiabálásra, mert az adott pillanatban nagyon jól levezeti az ideget, csak utána meg ugye rosszul érzi magát az ember, na meg nem is ér el vele semmit.

szóval ne legeyn lelkifurdalásod, de igyekezd kerülni, amennyire csak lehet a "nyilvános" kiborulást.

16 hós ördögfióka anyukája

2010. ápr. 29. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csináltam ilyet annak idején.Nagyon kivoltam és megráztam és a kiságyba tettem de ő csak bömbölt.Aztán kiabáltam vele felhangosítottam a tv-t.És csak akkor tudtam odamenni mikor már nagyon sírt.De akkor már én is sírtam vele együtt.Ennek 5 éve.:)

Az volt az egyetlen alkalom,hogy kiabáltam vele olyan pici korában.Nagyon rosszul éreztem magam utána.

Ezen szerintem mindenki átesik.Ki vagy készülve .

2010. ápr. 29. 21:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon és nagyon köszönöm! Valamit csillapítottatok a lelkiismeretem. Igen, valóban jól levezette a feszültséget abban a pillanatban, de nem érte meg. És igen, tényleg ki vagyok készülve.... hahhh
2010. ápr. 29. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Lányom is 14 hónapos, ráadásul dolgozom, és mellette, meg a házimunka mellett még a napi munka is lefáraszt, általában zombi vagyok estére, és velem is megesett már ilyen, legalábbis annyi, hogy felemeltem a hangom. Irtó nehéz türtőztetni magam, szinte szétrobbanok, mikor megy a hiszti, és legtöbbször azt csinálom, hogy leteszem valahova, bármit is csinálunk éppen, ahol biztonságban van, kimegyek, vagy átmegyek a másik szobába, magamra csukom az ajtót, és mint egy pszichopata, üvöltök r9vid ideig. Aztán ennyi, próbálok nem kiabálni vele. Néha előfordul, de tényleg megpróbálom türtőztetni magam. Iszonyatosan nehéz....
2010. ápr. 29. 21:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nehéz. Annyira várom már, hogy értse, vagy érezze, hogy mikor húzza ki a gyufát. Úgy érzem most még nem tartunk ott. Jajj kész vagyok én is.
2010. ápr. 29. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Akkor én mit mondjak?

Ezt a kérdést ma írtam ki...

Őrület, amit ezek a gyerkőcök művelni tudnak!

Már csak nevetek azon is, hogy így kiakadtam, de iszonyú volt!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. ápr. 29. 21:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Óóóó köszi. Nálunk sajnos mindennapossá vált a hisztizés ha valami nem úgy történik ahogyan kívánja a kisasszony. Ha a lábam nem arrafele lendítem mint amerre menni kíván, már rákezd. Hú kemény.
2010. ápr. 29. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
21:26-os vagyok, Én ráadásul még azon is parázom, hogy a saját gyerekem utálni fog ezért, mármint, hogy Én vagyok a mumus, aki folyton rendezi, és nem enged meg sokmindent. Mivel mindig ez van. Ha behisztizik valamin, és van rajtunk kívül még valaki a közelben (Apa, Nagyi stb.), engem csapkod, ellök, meg ilyenek, és megy a "másik" emberhez. Tudom, hogy ez normális reakció úgymond, de annyira rossz. :-((
2010. ápr. 29. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó válaszolónak (is):

Én küldtem a linket.

Nálunk sajnos én vagyok az egyetlen, aki rászól a gyerekre.

Apa nem ér rá gyereket nevelni, örül, ha pár percet vele tölthet, azalatt nem fegyelmezni akarja.

A nagyszülők élvezik, hogy csak kényeztetni kell az unokát, és nem az ő "nyűgük", ha hisztis lesz.

Szóval nagyon is megértem, hogy a mumus szereptől rettegsz!

Én ugyanígy vagyok vele, de inkább legyek mumus, mint később egy fékevesztett kamasz kétségbeesett anyja.

Remélem így a boltban földhöz csapkodós, és a horror kamaszodós részt mindjárt el is kerülhetjük.

Persze most ezt hiszem, de hát majd meglátjuk, hogy milyen "produkcióval" áll még elő a kiscsaj.

Komolyan mondom, ha felvettem volna a mai játszótéri dilijét, simán eladhattam volna a LifeStylesnak, vagy a Durexnek fogamzásgátlási propaganda-anyagnak. :-DDDD

2010. ápr. 29. 22:18
 10/10 A kérdező kommentje:

hahaha..... :-)

(Ma egy tündérke volt a picúr, mintha nem is ugyanaz a gyerek lett volna mint tegnap)

2010. ápr. 30. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!