Anyukák! Elso gyerekes Anyuka vagyok. Tapasztalatok?
Ez a hizas teljesen rendben van. Havi egy kg altalaban. Nem mindig egyenletes.
Ha stresszelsz, a tejed is elmegy. Szoptasd igeny szerint, ejjel is.
Ha úgy érzed, hogy kevesebb a tejed, akkor igyál alkoholmentes sört, vagy a Tescoban azt hiszem, hogy lehet kapni malátaitalt még. Nekem bevállt.
Én nem néztem soha, hogy hány óránként eszik, ha kért, akkor adtam.
Most 1 éves, és még szopizik.
Es most merleget is szeretnek venni h megnyugodjak. Mikor a pocimban volt mindig aggodtam es mindig azt mondtam h csak egeszsegesen magam mellett tudhassam a kezemben biztonságban es nem.fogok aggodni mert már velem van. Na hát ez nem igaz
Jobban aggodom mint valaha. Bármi ha olyat csinal amit az 1 honap alatt nem. ES AZ ALUSZEKONYSAGRA MIT MONDANATOK? UGYH EDDIG ENNYIT NEM ALUDT CSAK AZ ELEJEN. AZ IDO NEM LEHET ENNYI IDO UTAN MAR NEM FOGHATO AZ IDORE.
Nyugi, nem mindig hiznak egyenletesen a babák, lehet h most inkább hosszra nőtt. Jó nagy súlyú baba, gondolj bele, ha ilyen ütemben hizna mindig, 10 kiló lenne fél évesen...
Amit most csinálsz, az tömés. Hagyd igénye szerint enni, akkor valószínűleg nagyobb mennyiség is lemegy egyszerre. Éjjel meg örülj, hogy alszik, és ne keltsd fel. Még ha kis súlyú baba lenne, értenélek, de így fölöslegesen aggódsz. Az én lányom 2200 grammal született betöltött 38. Hét után, de nem tömtem folyamatosan, ejjel pedig hagytam aludni, Ő is elég hamar átaludta az éjszakát (aztán sajnos leszokott róla). Így is hízott rendesen. Szóval NYUGI!
A fiaink szinte egy súlyúak és egy idősek. Szerintem nem kéne aggódnod, örülj, hogy tud pihenni. Ha üvöltene a hasfájástól és nem tudna pihenni, rosszabb lenne.
Lehet meg leszek érte kövezve, de én soha nem ébresztgettem, pedig volt, h ő is 4 óránál kicsivel többet is aludt. Akkor etettem, mikor felkelt és láttam, hogy kéri. Ez így van éjjel-nappal. Nem szabom rá, hogy mikor egyen. Ahogy mi a különböző ételektől sem egyformn éhezünk meg, úgy tudtommal az anyatej összetétele is változik napszaktól is függően, így valószínűleg más időket bír evés nélkül más erősségű tejtől.
Ne stresszel szét a dolgot, mert megkattansz.
Figyelj a jelzéseire, hangolódjatok össze és minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!