Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Több gyerekes anyukák! Tapaszt...

Több gyerekes anyukák! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elsősorban 2 vagy több gyerekes szülők tapasztalatait várom. Jelenleg terhes vagyok, június végére vagyok kiírva a kisfiammal. Már van két gyermekem: egy 3 éves lány és egy 6 éves fiú. Ők ketten jól kijönnek egymással, jobban, mint vártam, de félek, hogy a kicsivel nem lesznek ilyen jóban, mert ők ketten megvannak egymással, nem kell még egy testvér. Nektek mi a véleményetek erről? Szerintetek jól kijönnek majd így hárman, vagy esetleg a két nagyobb nem fogadja be a picit?

Előre is köszönöm.

30/N

2015. ápr. 26. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:

2 testvérem van, én vagyok a legfiatalabb...

Mindannyian jól kijövünk egymással és sosem éteztem kirekesztve magam. Szóval nem hiszem hogy gond lesz. De persze lehet, hogy máshol ez nem így alakult.. Ez a gyerekektől és talán neveléstől függ.

2015. ápr. 26. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
A legnagyobb gyerekem imadta az eslo perctol fogva, inkabb a kozepsonek voltak fenntartasai egy par honapig es a viselkedese is megvaltozott, igy neki fokozott figyelmet szenteltunk. Amugy minden oke. :)
2015. ápr. 26. 17:40
 3/5 anonim válasza:

Hát Én nem egy anyuka vagyok,hanem egy lány. :)

De a kereszttesóm 7 éves (fiú). Neki van kettő kisebb tesója. Az egyik lány és 4 éves,a másik a közeljövőben lesz egy éves. :) :)

És nagyon jól kijönnek egymással. Sokszor játszik a kettő "nagyobbik" a kicsivel. Próbálják állandóan megnevettetni és mosolyt csalni az arcára. Úgy hogy szerintem nagyon fognak örülni a gyerekeid az új kis babának. :)

2015. ápr. 26. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, örülök, hogy ilyen pozitívak :) A gyerekek már várják a tesó érkezését, kérdezgetnek róla, nagyon lelkesek. Én is nagy családból származom, de nekem nem volt mindig túl fényes kapcsolatom a testvéreimmel, sokszor a szülői kivételezés miatt, ezért néha félek, hogy velük is ez történik, persze igyekszem az ellenkezőt tenni :)
2015. ápr. 26. 22:01
 5/5 anonim válasza:
Nekem van 2 kistesóm. A nagyobbik lány, 10 éves, a kiisebbik fiú, 5 éves. Én az öcsémmel NAGYON kijövök, a húgom már kevésbé, sajnos a fiú sokszor bántja a hugit(arcon csapja) persze ebben a korban érthető (szerintem)
2015. máj. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!