Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet olyat hogy védőnőt váltani?

Lehet olyat hogy védőnőt váltani?

Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 23:20
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
62%
30-as, hozzácsapnám a rettenetesen tájékozott alternatív szülőket, akik következetesen szembe mennek a mainstreammel.
2016. nov. 5. 12:33
 32/41 anonim ***** válasza:
10%
28# azon nem gondolkozol miert arrogans a stilusom? Azert mert unom h itt mindenkinek egyetlen egy velemeny tetszik a tobbi mindegy miert gondol mast, akkor is ha jo ha nem jò az indoka. Az akkor is szr.. csak mert maskepp csinalt valamit! Ennyi..
2016. nov. 5. 12:54
 33/41 anonim ***** válasza:
22%
30# de okos vagy.. kèpzettek vagyunk, mèhèszetunk van, romák sem vagyunk. Tehat effèle gondja nem lehetett a vèdőnőnek. Ha csak en hagytam volna ott, akkor azt mondom lehet, h velem van a baj, de rengetegen panaszkodnak ra. Es latszik h legtobben nagyjabol normális vèdőnőt kapnak, mert igenis vannak dolgok, amiket nem engedsz el a fuled mellett, es ez a holgy olyan ember volt akivel mindegy hogyan beszeltel....
2016. nov. 5. 12:57
 34/41 anonim ***** válasza:
72%
Ez a meheszet dolog kismillio valaszodban szerepel:) Attol meg nem biztos, hogy mindent tudsz. Annyi buta meheszt ismerek.
2016. nov. 5. 13:09
 35/41 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező!

Nem lehet könnyű 3 gyerekkel, de ha ennyire fáradt, stresszes vagy, akkor hajnalban miért nem alszol netezés helyett? Nem a gyerekek kérték, hogy világra hozd őket, és gondolom 2 gyerkőc után tisztában voltál a nehézségekkel, mégis bevállaltad a harmadikat.

A védőnőnek az a dolga, hogy óvja a gyerekeket fizikailag és mentálisan is. Jól tette, hogy utánad kérdezett, honnan kéne tudnia, hogy durva és agresszív vagy-e vagy csak elszakadt a cérna és rákiabáltál a picire? Ez a munkája, nem ré kell haragudni, hanem tükörbe nézni és magadba szállni. Kérj inkább segítséget, de ne a gyerekeken vezesd le a feszültséget!

2016. nov. 5. 13:36
 36/41 anonim ***** válasza:
91%
És a méhészkedés mióta jelent képzettséget? Nem is tudtam hogy kell hozzá ugyan olyan egészségügyi főiskola amit a védőnő is végzett. Persze aláírom, vannak rossz védőnők is, de szerintem ha velem beszélt volna a kérdező telefonon úgy, hogy közben ordít a pici gyerekével, én is jelentettem volna.
2016. nov. 5. 14:05
 37/41 anonim ***** válasza:
91%

Tehát a Kérdező szerint az a normális válaszoló, aki megsimogatja a buksiját és egyetértőn bólogat...aki meg kicsit kritikusabb hangnemet üt meg, mehet a fenébe...Igazán "konstruktív és önkritikus" hozzáállás...te tudod Kérdező, ha neked ez jó....

Tulajdonképpen miért is tettél fel kérdést (és pláne...miért mondtad el, hogy miért szeretnél váltani)?

2016. nov. 5. 14:18
 38/41 anonim ***** válasza:
0%

Eldobom az agyam, termeszetesen erettsegim van es egy szakmam. Igen a meheszet nem kèpzettsèg es vannak but a meheszek de azok KIZART h jol csinaljak, ismerek enis buta meheszt.. mennek a sajat eszuk utan.

Egyaltalan nem egyszeru dolog, nekem szerencsem volt h meheszcsaladban nottem fel ennyi.. de ne a mèhèszeket/ostermeloket titulald le miattam. Mert mèhek nelkul nem játszhatnátok a bezzeganya szerepeket.:).

2016. nov. 5. 14:38
 39/41 anonim ***** válasza:
5%
De ezek szerint nem az anya èrt a gyerekhez, hanem vèdonőnek kell hozzá lenni. Tehat gondolom itt mindenki kva okos vèdőnő meg orvos.. mint mindig.. en legalabb tapasztalatot osztottam es segitettem, hogyan kell eljárni. Nem önfejű módon rábeszèlni arra, ami szerintem(!) Neki jòlenne..A kerdesre valaszoltam, amig belem nem kotottek..
2016. nov. 5. 14:40
 40/41 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok a te szavaiddal élve kqva okos orvos, még csak kqva okos védőnő sem, egyszerűen csak védőnő, aki szeretné a legjobb tudása szerint végezni a hivatását. Én elhiszem 67%-os, hogy a te védőnőd buta és rosszindulatú, hiszen én is ismerek ilyet, de őket a saját munkatársaik is kinézik, ha panasz érkezik ellenük, akkor beszélünk velük,de megértjük azokat az anyukákat is, akik az ilyeneket lemondják. Viszont, a kérdező esete más. Ha egy védőnő veszélyben látja a gyereket, márpedig mi a biztosíték rá, hogy aki ordít a gyerekkel, az nem bántalmazza máshogy, akkor köteles jelenteni. A kérdező védőnője még lelkiismeretes is, hisz nem rögtön a gyermekvédelemhez rohant, hanem előtte tájékozódott az orvostól, aki jobban ismeri a kérdező körülményeit. Mert ez nem lett volna kötelessége, ő csak nem akart elhamarkodott döntést hozni. Én is utána néztem volna a kérdezőnek, ha ilyet hallok. Persze, lehet hogy tényleg csak kimerültség, a gyereknek is lehet borzalmasan hisztis napja, mikor már 50szer rászólt szépen, elmagyarázta, akkor aláírom, hogy lehet hogy 51szer erélyesebben szól a gyerekre. De az is lehet, hogy alapjáraton bántalmazó. És ezt ő nem tudhatta, hiszen nem ismeri a kérdezőt.
2016. nov. 5. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!