Lehet olyat hogy védőnőt váltani?
Kedves Kérdező!
Nem lehet könnyű 3 gyerekkel, de ha ennyire fáradt, stresszes vagy, akkor hajnalban miért nem alszol netezés helyett? Nem a gyerekek kérték, hogy világra hozd őket, és gondolom 2 gyerkőc után tisztában voltál a nehézségekkel, mégis bevállaltad a harmadikat.
A védőnőnek az a dolga, hogy óvja a gyerekeket fizikailag és mentálisan is. Jól tette, hogy utánad kérdezett, honnan kéne tudnia, hogy durva és agresszív vagy-e vagy csak elszakadt a cérna és rákiabáltál a picire? Ez a munkája, nem ré kell haragudni, hanem tükörbe nézni és magadba szállni. Kérj inkább segítséget, de ne a gyerekeken vezesd le a feszültséget!
Tehát a Kérdező szerint az a normális válaszoló, aki megsimogatja a buksiját és egyetértőn bólogat...aki meg kicsit kritikusabb hangnemet üt meg, mehet a fenébe...Igazán "konstruktív és önkritikus" hozzáállás...te tudod Kérdező, ha neked ez jó....
Tulajdonképpen miért is tettél fel kérdést (és pláne...miért mondtad el, hogy miért szeretnél váltani)?
Eldobom az agyam, termeszetesen erettsegim van es egy szakmam. Igen a meheszet nem kèpzettsèg es vannak but a meheszek de azok KIZART h jol csinaljak, ismerek enis buta meheszt.. mennek a sajat eszuk utan.
Egyaltalan nem egyszeru dolog, nekem szerencsem volt h meheszcsaladban nottem fel ennyi.. de ne a mèhèszeket/ostermeloket titulald le miattam. Mert mèhek nelkul nem játszhatnátok a bezzeganya szerepeket.:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!