Lehet olyat hogy védőnőt váltani?
Szupi akkor lemondom!!
Mert tököm tele van vele !!Fiatal csaj és tul buzgö!Telefonon beszéltem vele mikor a lányomra rákiabáltam erre rá másnapra megjelent közölve hogy úgy megijedt ahogy rákiabáltam a gyerekre!!
Na jó mondom ebből elég 3. gyerekem már 2 éves nekem ne akarja megmondani hogy neveljem!!
Ja és tanácsokat osztogatni én is tudok!!
Ma voltam a dokinéninél a 2 kicsivel és mesélte hogy felhívta a védőnőnk hogy gondos anya vagyok e!!Hát az eszem megáll!!
Holnap felhívom és elküldöm azt hiszem a sunyiba!!
Van elég bajom ,nem vagyok alkoholista meg nem csövestanyán élünk hogy minket cseszegessen ,egyedül annyi a bajom hogy sokszor kimerült vagyok!!
De ez nem ok arra hogy utánam nyomozzgasson!!
Ezért gondoltam befejezem vele ide többé nem kell jöjjön!A doktornővel a kötelező státuszokat megcsináljuk és ha betegek viszem őket !!
Enis lemondtam, bar nem egyszeru. Felkell keresned a fővèdőnőt vagykit, indokolni miert mondod le. Alairatjak veled, h lemondtad nincs ra szukseges stb.. en 1-2hetig szenvedtem vele. Ez tavaly volt.
22N
Első válaszolò voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!