Lehet olyat hogy védőnőt váltani?
Ezek szerint új a védőnő, hogy nem ismer titeket. Inkább örülj neki, hogy nem ment el szó nélkül a kiabálásod mellett, hanem legalább elkezdett érdeklődni a dokinál rólatok (aki bizonyára lényegesen jobban ismeri a családot). Több ilyen védőnő kellene és lehet, kevesebb gyermektragédiáról hallanánk.
Kedves Kérdező szerintem higgadj le, számolj tízig és vegyél vissza az arrogáns stílusodból. Kicsit túltoltad a védőnő kérdést, ráadásul az is aggasztó, ahogy itt magyarázod a bizonyítványod. Amúgy ez igaz a védőnőt lemondó válaszolóra is.
Remelem, neked nem!
Bemutatkoztal elotte szepen...nekem is gyanus lennel, hetente radneznek, az tuti.
Bár minden védőnő ilyen lenne. Nem a kádba fulladt, földhöz vágott, éhen halt és hasonló gyerekek mennének a híradóban. És ez még csak a jéghegy csúcsa, mert ki tudja, hány helyen vannak zöldre verve vagy éppen lelki terrorban tartva a gyerekek, ahová a védőnő ki sem megy, mert ránézésre rendben vannak. A lemondás helyett inkább magyarázd meg a védőnőnek, hogy mi és miért történik. Ugyanis a védőnőnek az a dolga, hogy védjen. A gyerekeidet, ha kell, akkor tőled.
Egyébként pont a feddhetetlennek tűnő többgyerekes, relatíve jól szituált (nem szutykos-putris) anyák a legveszélyesebbek, mert a kutya nem gondolná róluk, hogy valójában állatok.
22# na most te honnan tudod miert mondtam le a vèdőnőt es mi közöd van hozzá? Sőt mi jogon tolsz le barkit is, aki felnott ember.
Lehet, h szerinted ùgy jò, ha van vedono, mert neked jò vagy legalább elviselhető jutott.. Nekem egy hárpia, akit nem en mondtam csak le, hanem a faluban ùgy az anyukák 50-60% legalább! Egy gonosz, felelőtlen , kötözködős, kapzsi nőszemèly. Kar, hogy neked nem olyan jutott, akkor tudnád mirol van szo.. egyaltalan nem hianyzott ikerterhessègem mellè a folyamatos stressz es a sirogorcsok, amiket okozott.. gondolkozz mar mielott irsz valamit!!!!
Kedves 27-es! Egyáltalán nem érdekel, hogy miért mondtad le a védőnőt, a te döntésed. Viszont azt tartom, hogy a stílusod, csakúgy mint a kérdezőé, arrogáns...és aggasztó, ha ezt vezeted elő mindenhol... Azt is tartom, hogy a védőnő kérdést sok reklamáló anyuka túltolja. Egyáltalán nem kötelező megfogadni a védőnő tanácsait és nem hiszem, hogy nem lehet legrosszabb esetben elengedni a fül mellett azokat és normálisan kibírni azt a néhány alkalmat. Vagy esetleg leállítani intelligensen, ha véletlenül túl messzire megy.
Nem véletlenül mondják vezetői kommunikációs tréningeken, hogy a másik ember viselkedése/kommunikációja a tied tükre és fordítva. Ha erőltetsz egy normális stílust, legtöbb esetben a másik váltani fog (lehet, hogy többször kell egymás után próbálkozni), ha viszont beleállsz a másik által előadott bunkó/hárpia stílusba, akkor beleragadtok egy kezelhetetlen, rossz szituációban.
22-es voltam ismét.
"vezetői kommunikációs tréningeken"
Szerinted tudják, mit jelent ez? Gyereke nemcsak a művelt, képzett, nyitott szemléletű embereknek lehet. Sőt kifejezetten nem az ő műfajuk a szaporodás, hanem a kérdező-féléknek és hasonszőrű társainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!