Ha védőnőt szeretnék váltani mennyi időn belül kell a papirjainkat átküldenie a régi védőnőnek az ujhoz? Köteles átküldeni? Vissza nem tarthatja?
A védőnőre nem vonatkozik.
Vagy mostanában volt valami módosítás? Ha igen, kérlek írd meg, hol olvastál róla.
Én sem tudok róla, hogy szabad védőnő választás lenne.
illetve járhatsz ahhoz a védőnőhöz akihez akarsz, de a körzetes megmarad. És hozzá is járnod kell, mert ő írhat a baba kiskönyvébe.
Volt egy csaj, aki más körzetbe tartozott és ő mondta, hogy tanácsadás után el kell hozzá mennie mert ő írja be az adatokat, ragasztja az oltás címkét a kiskönyvbe.
Ez vicces. Nem a védőnő adja be az oltást, így az oltóanyagon lévő címkét sem ő ragasztja be, hanem az orvos (max. az asszisztense), ő is írja alá, hogy beadta az oltást. A védőnőnek ehhez semmi köze nincs, legfeljebb az asszisztensi szerepet töltheti be.
A védőnőváltásról tök ellentétes információk vannak. Ha nem vagy megelégedve a védőnőddel, keresd fel a területi fővédőnőt és beszélgess el vele, hogy mi a probléma, miben látod te a megoldást. Én úgy tudom (de ezt csak hallomásból), hogy ha alapos az okod, akkor a fővédőnő engedélyezheti, hogy másik védőnőhöz kerülj, de mint írtam, ezt beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!