Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszenek nektek a...

Hogy tetszenek nektek a következő nevek? (Nevek lent. ) Ti ezek közü melyiket választanátok? Ha nincsen közte olyan, ami tetszik, akkot milyen nevet adnátok szülentendő lányotoknak?

Figyelt kérdés

Jente, Mása, Aisa, Nádja, Villő, Lelle, Zille, Nenszi, Kiara, Kincső, Csenge, Meggi, Peggi, Főbe, Kinga, Vanda, Oana

Tatjána, Kamilla, Virginia, Marléne, Megara, Madlen, Szantina, Szavanna, Lilibell, Doloróza, Dorottya, Hadassa, Rozalinda, Hannaliza, Lucinda

2016. nov. 4. 12:17
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Villő, Dorottya -szép

Oana- konkrétan az oralszex ugrik be

2017. jún. 14. 22:16
 42/43 p.szabina1223 ***** válasza:

Villő, Lelle, Kincső, Csenge, Kinga, esetleg Dorottya, Nádja, vagy Mása.

A többi az meredek, vagy erőltetett, kisebbségek által adott kategória, főleg a Szantina, Lucinda, Szavanna, Lilibell, Doloróza, Megara, Peggi.

Főbe..... :D én főbe lőném magam ezzel a névvel.

Amúgy már egy éves a kérdés, azóta gondolom, eldőlt a pici neve. Esetleg megírhatnád, kérdező.

2017. nov. 17. 09:20
 43/43 anonim ***** válasza:

Nemrég született meg a kislányom.

Ezek közül a nevek közül max Kincső (bár nagyon határeset), vagy a Vanda amire azt mondom hogy ESETLEG adnám.

A kislányom egyébként az Olívia nevet kapta :)

a 2. bekezdésben felsorolt nevek nekem túl külföldi, látszik hogy magyarosítva van, és semmi pénzért nem nevezném a gyerekem pl Szavannának. Bocsánat ha valakinek ez bántó de engem taszítanak ezek az agyonmagyarosított nevek. nem is szépek, nyakatekertek, a hangzásuk is egyszerűen bántja a fülem, mikor bemutatják a gyereket és ő itt Kovács Hadassa (most kiemeltem egy nevet a tieidből.) Nem tehetek róla nekem bántja a fülem, mert azt hiszik így majd kilóg a gyerek a sorból és nem keverik össze , mert tucat keresztneve van.

2017. nov. 17. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!