Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszenek nektek a...

Hogy tetszenek nektek a következő nevek? (Nevek lent. ) Ti ezek közü melyiket választanátok? Ha nincsen közte olyan, ami tetszik, akkot milyen nevet adnátok szülentendő lányotoknak?

Figyelt kérdés

Jente, Mása, Aisa, Nádja, Villő, Lelle, Zille, Nenszi, Kiara, Kincső, Csenge, Meggi, Peggi, Főbe, Kinga, Vanda, Oana

Tatjána, Kamilla, Virginia, Marléne, Megara, Madlen, Szantina, Szavanna, Lilibell, Doloróza, Dorottya, Hadassa, Rozalinda, Hannaliza, Lucinda

2016. nov. 4. 12:17
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
50%

Innen egyedül az Aisa, ami tetszik.

Kinga, Villő, Kincső, Csenge, Vanda, Dorottya, Kamilla elmegy kategória.

A többi szerintem szörnyű.

(Mellesleg a Doloróza fájdalmat jelent.)

2016. nov. 4. 13:43
 12/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed! Meg szabad kérdeznem, hogy miért talalod őket szörnyűnek? :) (nem kotekedes, csak kíváncsi vagyok rá)
2016. nov. 4. 13:57
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Kincső és a Csenge tetszik.
2016. nov. 4. 14:07
 14/43 anonim ***** válasza:
76%

Drága isten! Gyereket vagy bazári majmot vársz? Gondolj arra hogy neki ezzel a névvel kell élnie.

Ezekből vállalható: Csenge, Kincső,, Kinga, Vanda, Kamilla Dorottya

Tetszik: Dorottya

Talán vállalható: Lelle, Villő

Többit akkor se ha ütnének. Próbáld ki, hogy bemész idegen helyre és bemutatkozol valamelyik "szép" néven. Na azokat a reakciókat kellene elviselnie a lányodnak 18 éven keresztül.

2016. nov. 4. 19:25
 15/43 anonim ***** válasza:
30%

Nekem mondjuk ezek a nevek tetszenek a tieid közül :)

Aisa, Megara, Hadassa ♡

De még szintén tetszik a :

Zina

Leila

Karina

Kíra

Miett

Neked kérdező ezek a nevek tetszenek??

:)

2016. nov. 5. 11:15
 16/43 anonim ***** válasza:
9%
Kinga és a Kamilla tetszik de egyiket sem adnám. Nekem ha lesz lányom Léna lesz.
2016. nov. 5. 11:39
 17/43 anonim ***** válasza:
90%

11. vagyok. Mert olyanok, mintha valami brazil szappanoperából, vagy vmi hülye amerikai sorozatból léptek volna ki, és így fonetikusan leírva elég idegtépően hatnak.

(Egy része meg mintha nem is név lenne.)

2016. nov. 5. 13:00
 18/43 anonim ***** válasza:
72%
Kamilla és Dorottya a leginkább viselhető.
2016. nov. 5. 14:59
 19/43 anonim ***** válasza:
65%

15-ös vagyok!!

Miért lettem lepontozva? Én is elmondtam a neveket ami tetszett + még írtam is hozzá a kérdésre válaszolva hogy még mik tetszenek, én ezt NEM értem!

2016. nov. 5. 15:16
 20/43 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelok! Koszonom valaszaitokat! En mindenkinek nyomtam a zoldet! :) A Leila es a Miett név tetszik!
2016. nov. 5. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!