Hogy tetszenek nektek a következő nevek? (Nevek lent. ) Ti ezek közü melyiket választanátok? Ha nincsen közte olyan, ami tetszik, akkot milyen nevet adnátok szülentendő lányotoknak?
Jente, Mása, Aisa, Nádja, Villő, Lelle, Zille, Nenszi, Kiara, Kincső, Csenge, Meggi, Peggi, Főbe, Kinga, Vanda, Oana
Tatjána, Kamilla, Virginia, Marléne, Megara, Madlen, Szantina, Szavanna, Lilibell, Doloróza, Dorottya, Hadassa, Rozalinda, Hannaliza, Lucinda
Innen egyedül az Aisa, ami tetszik.
Kinga, Villő, Kincső, Csenge, Vanda, Dorottya, Kamilla elmegy kategória.
A többi szerintem szörnyű.
(Mellesleg a Doloróza fájdalmat jelent.)
Drága isten! Gyereket vagy bazári majmot vársz? Gondolj arra hogy neki ezzel a névvel kell élnie.
Ezekből vállalható: Csenge, Kincső,, Kinga, Vanda, Kamilla Dorottya
Tetszik: Dorottya
Talán vállalható: Lelle, Villő
Többit akkor se ha ütnének. Próbáld ki, hogy bemész idegen helyre és bemutatkozol valamelyik "szép" néven. Na azokat a reakciókat kellene elviselnie a lányodnak 18 éven keresztül.
Nekem mondjuk ezek a nevek tetszenek a tieid közül :)
Aisa, Megara, Hadassa ♡
De még szintén tetszik a :
Zina
Leila
Karina
Kíra
Miett
Neked kérdező ezek a nevek tetszenek??
:)
11. vagyok. Mert olyanok, mintha valami brazil szappanoperából, vagy vmi hülye amerikai sorozatból léptek volna ki, és így fonetikusan leírva elég idegtépően hatnak.
(Egy része meg mintha nem is név lenne.)
15-ös vagyok!!
Miért lettem lepontozva? Én is elmondtam a neveket ami tetszett + még írtam is hozzá a kérdésre válaszolva hogy még mik tetszenek, én ezt NEM értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!