Hogy tetszenek nektek a következő nevek? (Nevek lent. ) Ti ezek közü melyiket választanátok? Ha nincsen közte olyan, ami tetszik, akkot milyen nevet adnátok szülentendő lányotoknak?
Jente, Mása, Aisa, Nádja, Villő, Lelle, Zille, Nenszi, Kiara, Kincső, Csenge, Meggi, Peggi, Főbe, Kinga, Vanda, Oana
Tatjána, Kamilla, Virginia, Marléne, Megara, Madlen, Szantina, Szavanna, Lilibell, Doloróza, Dorottya, Hadassa, Rozalinda, Hannaliza, Lucinda
Nekem ezek közül a Lelle és Kinga tetszik csak.
A Kinga esélyes név nálunk is.
Villő, Lelle kifejezetten adnám, a Zille és a Kamilla sem rosszak annyira, esetleg még Kincső, Kinga, Vanda
ami nagyon nem bejövős nekem azok a fonetikusan leírt angolszász nevek: Nenszi, Meggi, Peggi.
Olyan szappanoperás a Lucinda, Doloróza.
A Megara, Oana, Jente, Szantina értelmezhetetlenek számomra.
Nálunk az óvónénik már ki vannak a számukra annyira idegennek hangzó nevektől, mint amiket az alsó sorba írtam, mert már egyszerűen nem bírják megjegyezni tömegesen, s gyorsan mondani.. (50-es nők..) én ennyire furi nevet már azért nem adnék.
Karen??? Az is ilyesmi stílus, mint amit írtál, most az is menő.
Zorka, Zora, Zara
nekem a kedvenc nevem a Gréta, Grétinek is lehet becézni, míg kicsi
A Megarára azért gondoltam, mert azt lehet Megginek becézni :).
Köszönöm a válaszod!
Aisa nekem Ajsa formában jobban tetszik.
Ezen kívül tetszik még: Villő és Kamilla.
A többi vagy nagyon orosz, vagy nagyon szappanoperás, vagy túl gyakori, vagy nem jön be. De a "Főbe" néven kifejezetten jót nevettem, borzalom.
Egyébként szerintem szép név még a Rege.
Köszönöm a véleményed! A Főbe nevet túl sokszor hallottam a páromtól, szerintem csak ezért tetszett meg bekem is ! :D Meg Fibinek becezve aranyos! De örülök, ha legalább annyi értelme volt leírnom, hogy nevettél rajta egy jót! Azt mondják az jó hatassál van az egészségre ;)
A Regét szerintem mindenki Reginek becézné, úgy meg azt hinnék rá, hogy Regina, az meg mar van a családban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!