Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tetszenek nektek a...

Hogy tetszenek nektek a következő nevek? (Nevek lent. ) Ti ezek közü melyiket választanátok? Ha nincsen közte olyan, ami tetszik, akkot milyen nevet adnátok szülentendő lányotoknak?

Figyelt kérdés

Jente, Mása, Aisa, Nádja, Villő, Lelle, Zille, Nenszi, Kiara, Kincső, Csenge, Meggi, Peggi, Főbe, Kinga, Vanda, Oana

Tatjána, Kamilla, Virginia, Marléne, Megara, Madlen, Szantina, Szavanna, Lilibell, Doloróza, Dorottya, Hadassa, Rozalinda, Hannaliza, Lucinda

2016. nov. 4. 12:17
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nekem a lanyomat Zoenak hivjak,rovid kulfoldon is ismert konnyen kiejtheto.A fiam Dominik ami szint ugy.De volt ismerosom akinek a fiat Kadanak hivtak en azelott soha nem hallottam ezt a nevet.Nekem tetszik meg a Lara es a Noe is.
2016. nov. 10. 13:33
 32/43 anonim ***** válasza:

Egyiket sem adnám.

Mi ezeken filòzunk:

Márti, Anna, Emma, Zsòfia, Lilla, Laura

2016. nov. 10. 13:37
 33/43 anonim ***** válasza:

Wow. elég különleges nevek. amiket én adnék, azok nem hiszem, hogy tetszenének emiatt :) a felsoroltak közül csak a Kiarát adnám jó szívvel. Esetleg a Csenge és Kinga szóba jöhetne.

(A Nenszit, ha már angolul tilos, ezzel az írásmóddal könyörgöm, ne:D)

2016. nov. 11. 00:35
 34/43 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a Kamilla és a Kiara.

Kamilla: szerintem nagyon aranyos és szép név

Kiara: nagyon szép a hangzása, nekem olyan hercegnős, becézve (Kia) is aranyos egy kislánynak, én inkább ezt adnám

A többit nem.

Nekem tetszik még a

Leila

Mónika

Andrea

Zsófia

2017. jan. 2. 19:31
 35/43 anonim ***** válasza:
Végül melyik név mellett döntöttél?
2017. jan. 3. 10:26
 36/43 anonim ***** válasza:
51%
A Kiarát imádom. Én azt adnám. És becézni is lehet (Kia), szerintem aranyos így is.
2017. jan. 20. 15:44
 37/43 anonim ***** válasza:

A Villő nagyon tetszik!

A többi nem igazán, esetleg a Nádja, Csenge (de abból túl sok van). Csak a Villőt adnám.

A többi nekem túl erőltetett, idegen, és némelyiket csúnyának találom (Főbe, Peggi, Oana, Vanda..)

Az én lányom Hédi lesz.

2017. márc. 9. 19:44
 38/43 anonim ***** válasza:

Borzaszto mind.

Szegeny gyerek,ki tudja mi fele nevet talaltak ki az elmebeteg szulei neki.

2017. márc. 9. 20:31
 39/43 anonim ***** válasza:

Huh. Ohm....erdekes valogatas :)

Kamilla es Dorottya. Esetleg Kinga.

Villo es Lelle - MINDEN EGYES NAP megkrdezi valaki hogy kinek tetszenek ergo minden negyedik 2017-es kislany Villo vagy Lelle lesz. Szamomra azonban nem emiatt borzalom mindketto, a Villo ferfias hangzasu es varosnevre emlekeztet. A Lelle konkretan Balatonlelle ;)

A tobbi a valogatasbol hatasvadasz szappanopera nev, bocsanat, de kisebbsegiek adjak a legtobben..ezek az amcsi, brazil, orosz stb nevel fonetikusan leirva borzasztoak, eszembe jut a sulinkban Lakatos Szamanta es Dzsennifer.

2017. márc. 9. 21:21
 40/43 anonim ***** válasza:
55%

Ja, arrol eszembe jutott valami, hogy Fobe nevet akarsz akit Fibi-nek hivhatsz....hianyolom a valogatasbol a Recsol nevet..... kisfiunak tuti a Dzsoi es a Csendlor.

:)

2017. márc. 9. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!