Hogy tetszenek nektek a következő nevek? (Nevek lent. ) Ti ezek közü melyiket választanátok? Ha nincsen közte olyan, ami tetszik, akkot milyen nevet adnátok szülentendő lányotoknak?
Jente, Mása, Aisa, Nádja, Villő, Lelle, Zille, Nenszi, Kiara, Kincső, Csenge, Meggi, Peggi, Főbe, Kinga, Vanda, Oana
Tatjána, Kamilla, Virginia, Marléne, Megara, Madlen, Szantina, Szavanna, Lilibell, Doloróza, Dorottya, Hadassa, Rozalinda, Hannaliza, Lucinda
Egyiket sem adnám.
Mi ezeken filòzunk:
Márti, Anna, Emma, Zsòfia, Lilla, Laura
Wow. elég különleges nevek. amiket én adnék, azok nem hiszem, hogy tetszenének emiatt :) a felsoroltak közül csak a Kiarát adnám jó szívvel. Esetleg a Csenge és Kinga szóba jöhetne.
(A Nenszit, ha már angolul tilos, ezzel az írásmóddal könyörgöm, ne:D)
Nekem tetszik a Kamilla és a Kiara.
Kamilla: szerintem nagyon aranyos és szép név
Kiara: nagyon szép a hangzása, nekem olyan hercegnős, becézve (Kia) is aranyos egy kislánynak, én inkább ezt adnám
A többit nem.
Nekem tetszik még a
Leila
Mónika
Andrea
Zsófia
A Villő nagyon tetszik!
A többi nem igazán, esetleg a Nádja, Csenge (de abból túl sok van). Csak a Villőt adnám.
A többi nekem túl erőltetett, idegen, és némelyiket csúnyának találom (Főbe, Peggi, Oana, Vanda..)
Az én lányom Hédi lesz.
Borzaszto mind.
Szegeny gyerek,ki tudja mi fele nevet talaltak ki az elmebeteg szulei neki.
Huh. Ohm....erdekes valogatas :)
Kamilla es Dorottya. Esetleg Kinga.
Villo es Lelle - MINDEN EGYES NAP megkrdezi valaki hogy kinek tetszenek ergo minden negyedik 2017-es kislany Villo vagy Lelle lesz. Szamomra azonban nem emiatt borzalom mindketto, a Villo ferfias hangzasu es varosnevre emlekeztet. A Lelle konkretan Balatonlelle ;)
A tobbi a valogatasbol hatasvadasz szappanopera nev, bocsanat, de kisebbsegiek adjak a legtobben..ezek az amcsi, brazil, orosz stb nevel fonetikusan leirva borzasztoak, eszembe jut a sulinkban Lakatos Szamanta es Dzsennifer.
Ja, arrol eszembe jutott valami, hogy Fobe nevet akarsz akit Fibi-nek hivhatsz....hianyolom a valogatasbol a Recsol nevet..... kisfiunak tuti a Dzsoi es a Csendlor.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!