Ma a 12 hetes babám megtalálta az úját. Mit csináljak? Mert nem szeretném ha "újszopós" lenne.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 12:18
11/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat,és tényleg beparáztam...köszönöm a megnyugtatást!
2010. ápr. 27. 14:31
12/12 anonim válasza:
inkább a cumira szokjon rá, mint az ujjára! Én ugyan már nagyobbacska voltam, mikor kiesett elől a két szemfogam, és rájöttem, hogy oda szépen beillik az ujjam. Akkor kezdtem szopni az ujjam, így mikor nőtt a végleges fog, annyira előrenőtt, hogy fogszabályzót hordtam évekig. Nagyon nehezen szoktam le az ujjszopásról. Talán pici gyermekkel másabb, én már nagyocska voltam, de így utólag csak azt mondom: inkább cumi, mint ujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!