16 hós lányom megtalálta az apja cigiét és elkezdete enni. Lehet valami baja tőle? Nem sokat evett belőle meg kim is tudtam mosni a száját.
nikotinmérgezést kaphat, ennek tünetei:
Szédülés, fejfájás, hányás. didergés, verejtékezés, térdremegés, erős, izomgyengeség, hasmenés, kezdetben gyér pulzus, magas vérnyomás, szűk pupilla. Súlyos mérgezés esetén eszméletveszés következik be, rángógörcsök jelentkeznek, majd az egyén sokkos állapotba kerül, légzése leáll és bekövetkezik a halál. A mérgezésnek ellenszere nincs.
de kevéstől nem lehet baja és a mérgezés tünetei azonnal jelentkeznek!!
előző voltam
Mi januárban voltunk ügyeleten.
A gyerek először kómás volt, azt hittük elájul. Reggel történt. Bevittük a kórházba, de addigra semmi baja nem volt.
Megvizsgálták és a doki azt mondta, minden oké, nem lehet baja a kis mennyiségtől.
Én jó gyerek voltam annó! :) Megettem! Pedig fent volt a konyha ablak párkányán. De addig ügyeskedtem, míg el nem értem. Mire anya észre vette, már valamennyit megettem belőle. Bevitt a kórházba, kimosták a gyomrom, de bent se kellett maradnom. Nem lett semmi maradandó bajom! Azóta nekem is van egy kisfiam! :)
Szerintem nem lesz semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!