Kislányom megtalálta a popsikrémet, Sudocrem, és kibontotta. Mire észrevettem, szétkente a nadrágján, és a szája is olyan volt. Lehet, hogy nyelt is belőle. Lehet tőle baja?
Első vagyok
Látom nagyon népszerű bébipapi a sudocreme:))
Mi túlvagyunk a naptejen, a Sudocream-en, egyéb popsikenőcsökön, testápolókon, gyógyszertári mosdatókenőcsön, valamint mindenféle samponokon és esti fürdetőkön. Nagyon fini lehet mind, mert a lányom imádja őket.:) (hiába figyelek, ha a kezébe kerül, egyből megeszi, pedig esküszöm etetem rendesen:) ) Egyiktől sem lett semmi baja! Ja, és a Gabi hintőport is szereti desszertként majszolni:)
Mielőtt valamelyik okoskodó lepontozna és kioktatna, hogy milyen felelőtlen vagyok, hogy nem figyelek a gyerekre, sőt direkt a kezébe adom, hogy egye, nem igaz!, kb. fél másodperc alatt kaparintja meg és nyitja ki pl. pelenkázás közben, én meg állandóan kapkodok ki mindent a kezéből.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a sok választ, mindenkinek!
Én is nagyon figyelek mindig, sőt, ő már a második baba, 14 hónapos kislány, de mindig eszik valamit. bármit! Ugyanúgy, mint az utolsó válaszoló kislánya. papírtól kezdve a tusfürdőkig mindent eszik ő is, de ettől megijedtem.
Köszi szépen még egyszer, jó babázást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!