Meddig altattátok babátokat hálózsákban?
Szia!
Az enyém is még picurka, de pont tegnap gondolkoztam ezen a kérdésen. Én arra jutottam, hogy addig fog hálózsákban aludni, amíg nem tudja teljesen koordinálni a mozgását. (pl. ha becsúszna a lába a rácsok közé, akkor ki is tudja húzni...)
Még csak terhességnél járok, de már kérdeztem anyákat erröl, és változó. Van aki soha nem használt van akinek a 2-3 éves gyereke is abban alszik.
Beakadt lábat még a 2-3 éves sem tuti kitudja húzni föleg ha elfordítja.
Szerintem addig használd amíg a gyereked nem reklamál érte, vagy amíg be nem jönnek a höségek.
Képzeld el, még négykézlábazni, sőt járni is tudnak hálózsákban :) :)
Praktikus a hálózsák, jobb mint a takaró, nem rúgja le magáról. Nyugodtan vegyél nagyobb méretet is majd, a babádat nem fogja zavarni a mozgásban.
szia!16hós fiam az első perctől abban alszik.olyat veggyél későbbre,aminek az alja jó széles.mi már csak ujjatlant használunk.tud benne sétálni is amúgy.szóval nem akadályozza a babákat.ja és Bence még forog is,bejárja éjjel az egész ágyat :)
ilyesmik vannak nekünk:
Szia!
Amikor a kisfiam kicsi volt és még nem forgott takaróval aludt. Amikor elkezdett forogni áttértünk a hálózsákra, és azóta is abban alszik. Most 19 hónapos. Reggel kiveszem a kiságyból, lerakom és hálózsákba átmegy a mi szobánkba ott tévézik egyet. Kényelmes, praktikus, és amit megfigyeltem, ha nincs rajta a zsák megpróbál kimászni a kiságyból, így viszont nem tudja a lábait addig emelni.
Örökmozgó a lányom :) Éjjel is...félelmetes, hogy néha milyen pozitúrákban találom meg reggelente. Néha még keresem is, hogy merre van a paplan között :D
Ugyanis kitakarózik, lerúgja, alábújik stb. (van légzésfigyelőnk)
Születésétől fogva hálózsákban alszik, nyáron vékonyban, télen paplanosban. Most tavasszal pedig frottírban. Muszáj, és ahogy néztem nem zavarja. Néha hasra esik még (most tanul járni) felhúzza a lábánál, és csak az ágyban mászkál benne, tehát nem esik nagyot.
Meddig használom? Ameddig tudok méretet venni. Sajna 86-os nyárit még nem sikerült, azt mondják nincs már akkora, és néznek rám idétlenül miért rakom még bele.
10 hós miniszörnyeteg anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!