Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig altattátok babátokat...

Meddig altattátok babátokat hálózsákban?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:

20 hónapos, és most is van hogy abba dugom, kényelmes, praktikus, van egy vékony pamut és egy vékony plüss.

Az esti öltözék: body plussz bő pizsi v hálózsák, attól függ, milyen idő van.

2011. jún. 29. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Soha nem aludt hálózsákban, mivel hason aludt a kezdetektől, így jó volt a takaró, mert nem rugdosta le magáról.
2011. jún. 29. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Soha nem aludt abban

Most 27 hós pizsiben alszik atkaróval

2011. jún. 29. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Kb. 2 éves koráig.
2011. jún. 29. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
21 hós, még mindig abban alszik, sőt, imádja, és csak abban tud jókat aludni (ilyen időben egy szál vékony pamut, talán még vékonyabb egy bodynál is).
2011. jún. 29. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:
20 hónapos, még mindig abban alszik. Reggel egyszerűen lehámozza magáról, de tud benne kényelmesen közlekedni is. (Mint egy kis pingvin) Szerintem nagyon parktikus.
2011. jún. 29. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi is nagyon szeretjük.Az én kisfiam 21 hónapos és még mindig abban alszik.Sőt,most vettem neki egy hatalmasat,hogy még jó sokáig abban tudjon.Nyugodtabban alszok én is,mert tudom,hogy nem fog megfázni,mert nem tudja magáról lerugdalni.Az én kicsim elég mozgékony álmában is,sokat forgolódik,átmászik az ágy másik végébe,ha takarója lenne kb egy óra múlva már ki lenne takarózva.
2011. jún. 29. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:

kislanyom, csak telen alszik halozsakban.

Nagyon magas a belmagassaga a hazunknak es egy vagyon lenne 25-26 fokra felfuteni.

Igy telen csak 22-23 fok van bent.

Ilyenkor azert biztosabb a halozsak.Nyaron ha kitakarozik sem fazik meg a 25-26 fokban.

16 honapos

2011. jún. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!