Hány éves korig érdemes hálózsákban altatni a babát?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 23:08
1/6 anonim válasza:
Én kb. 4-5 hónapos korig altattam abban (tél volt). Nyáron már nem adtam rá, mikor nagy melegek voltak ,csak bodyban aludt. Utána soha többé nem szeretett hálózsákban aludni.. Most 3 éves :)
2/6 anonim válasza:
8 és fél hónapos a fiam, egy hete kezdtük el hálózsákban altatni, mert nem tűri magán a takarót, és már hűvösebb van a lakásban. Igaz, hogy nagyon forgolódós baba, és tartottam attól, hogy fel fog ébredni, zavarni fogja, de nem, nagyon jókat alszik benne.
3/6 anonim válasza:
két éves a fiam,és még hálózsákban alszik,de csak éjszaka.nappal soha ne aludt zsákban.nyáron is abban alszik,van neki egy nagyon vékony,olyan az anyaga,mint egy body.ő szereti a meleget,panelban lakunk,télen 25.nyáron 28-31 fok van,és mégis kell neki a hálózsák nyáron is.
4/6 Bogyo110 válasza:
23.:18-as hoz hasonlóan 8 hónapos kislányunknaál egy hete használjuk megint mert állandóan kitakarózik miközben bejárja az egész ágyat és azóta tök nyugiban alszik !Én csak ajánlani tudom persze ha jókat alszik benne!
5/6 anonim válasza:
15 hónaposom télen nyáron abban alszik(évszaknak megfelelőben),és nagyon imádjuk...
6/6 anonim válasza:
3 éves a lányom, de még abban alszik. Mi szertünk éjjel hűvösben aludni (18-20 fok)nyitva az ablak télen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!