Hogyan osztjátok be a baba mellett az időtöket, hogy mindenre jusson idő?
A hazimunkat alvas kozben.
Ha a latokoreben vagy nem sir?tanulj ugy,ugy ott vagy mellette,de nem vele jatszol.tedd korbe jatekokkal.
Nem kell ejjel nappal,folyton vele foglalkozni.egyedul is le kell kosse magat.
Tanulj mellette,ha tudsz.
A házimunkát pedig ne alvásidőben végezd,hanem mikor ébren van,vele együtt.
Mikor alszik tudsz nyugiban tanulni. Vagy kelj fel korábban.
Nekem 9 hónaposom van (meg egy 5 évesem oviban). Most dolgozunk egy cég beindításán a barátnőimmel, elvileg november 2-án elstartol, szóval most van munka.
Egyik nap főzök, másik nap takarítok valamit. Eddig igazából könnyű dolgom volt, mert a férjem heti 2-3x levitte a gyerekeket játszótérre sötétedésig, így akár 3 órám is volt gyerekek nélkül. De a sötétben ez annyira nem szórakoztató nekik :-)
Alvásidőben dolgozok, a többi ahogy épp van időm. Néha este, amikor a hazaér a férjem.
Megmondom őszintén, a háztartás az utolsó. A kicsivel veszélyeztetett voltam, aztán ugye gyerekágy, a nagy is több foglalkozást igényelt, mégsem evett meg minket a kosz. Nem is tudom, mennyit kéne nem takarítani hogy igazán koszos legyen a lakás.
És szeretek a fiammal foglalkozni, nem akarom hogy egész nap ellegyen magában. Végre élvezi a mondókázást, a hancúrozást, szeretem nézni ahogy tanul enni, próbál lépegetni, ahogy délután játszanak a nővérével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!