Hány nap főztök, és megcsinálni a házimunkátokat 6 hetes baba mellett?
Főztem mindennap mert a férjem is sokat babázott. Ha ő is dolgozna 12 órában valószínűleg nem jutok messzire semmivel. Természetesen, aki azt se tudja milyen egy hasfájós baba könnyen beszél. :)
Most 1 évesem van aki már szalad és sokkal sokkal könnyebb minden! Úgyhogy az se mindig igaz, hogy egyre nehezebb.
Aki meg azt írta hogy üljön-e egész nap a kiságy mellett: szerintem nem olyanoknak szólt a kérdés, aki babája egész nap kiságyban van!!
Nekem már nagyobb a babám, de 6 hetesen volt a hasfájós időszaka, ami annyit jelentett, hogy kb déltől este 8-10-ig ordított, ha letettem. Így akkoriban nehezebb volt elvégeznem a házimunkát. A mosás, teregetés, bevásárlás, csekkfizetés meg volt, a takarítás és a vasalás kevésbé.
4 hetes korától főztem minden nap, a hasfájós időszakban 6-10. hét nem volt azért minden nap főtt kaja, de sokszor 6:20-kor, miután a férjem elment dolgozni, nekiálltam megfőzni a vacsit. :)
Aztán egy hónapig napi menüt rendeltem ebédre, ezt ettük vacsira is.
Azóta már 6 hónapos a babám, könnyebb mellette házimunkát végezni, ha eljátszik egyedül, és nem fogzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!