Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány nap főztök, és megcsináln...

Hány nap főztök, és megcsinálni a házimunkátokat 6 hetes baba mellett?

Figyelt kérdés
*mennyire tudjatok megcsinálni a házimunkát?

2016. okt. 11. 00:07
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
53%
Szia nekem 4 hetes a babám... Ciki vagy nem, egyelőre örülök ha el tudom vasalni a megszáradt gyerekruhát, betudok tenni egy adag mosást és ki tudom teregetni. Még leulni reggelizni is kihívás... Biztos változni fog a helyzet, még ismerkedünk a picurral, meg én is jobban bele jövök. Meg hasfájós, így etetés után nem alszik, sír, ölben akar lenni, nyöszörög szegénykém..
2016. okt. 11. 04:29
 2/36 anonim ***** válasza:
31%
En anno is mindennap főztem és a házimunkát is megcsinaltam. Csak akarni kell
2016. okt. 11. 05:41
 3/36 anonim ***** válasza:
46%
Szinte mindennap.Nem is értem komolyan,egész nap a kiságy mellett ültök?Semmit nem tud még csinálni egy ekkora baba,hogy minden percben a sarkában kell lenni.Eszik,alszik,ürít.
2016. okt. 11. 06:26
 4/36 anonim ***** válasza:
67%
6 hetes mellett már mindent ugyan úgy csináltam, mint előtte. Bevásárlás, főzés, mosás, takarítás.. stb.
2016. okt. 11. 06:43
 5/36 anonim ***** válasza:
85%

Főztem mindennap mert a férjem is sokat babázott. Ha ő is dolgozna 12 órában valószínűleg nem jutok messzire semmivel. Természetesen, aki azt se tudja milyen egy hasfájós baba könnyen beszél. :)

Most 1 évesem van aki már szalad és sokkal sokkal könnyebb minden! Úgyhogy az se mindig igaz, hogy egyre nehezebb.

Aki meg azt írta hogy üljön-e egész nap a kiságy mellett: szerintem nem olyanoknak szólt a kérdés, aki babája egész nap kiságyban van!!

2016. okt. 11. 07:04
 6/36 anonim ***** válasza:
87%

Nekem már nagyobb a babám, de 6 hetesen volt a hasfájós időszaka, ami annyit jelentett, hogy kb déltől este 8-10-ig ordított, ha letettem. Így akkoriban nehezebb volt elvégeznem a házimunkát. A mosás, teregetés, bevásárlás, csekkfizetés meg volt, a takarítás és a vasalás kevésbé.

4 hetes korától főztem minden nap, a hasfájós időszakban 6-10. hét nem volt azért minden nap főtt kaja, de sokszor 6:20-kor, miután a férjem elment dolgozni, nekiálltam megfőzni a vacsit. :)

Aztán egy hónapig napi menüt rendeltem ebédre, ezt ettük vacsira is.

Azóta már 6 hónapos a babám, könnyebb mellette házimunkát végezni, ha eljátszik egyedül, és nem fogzik.

2016. okt. 11. 07:11
 7/36 anonim ***** válasza:
31%
Hihetetlen, hogy mennyire életképtelen sok mai nő. Egész nap otthon vagy. Mit csinálsz akkor ? Nagymamám 2 kicsiről (egyik néhány hetes) gondoskodott segítség nélkül, mivel férje egész nap bányában dolgozott. Első gyereknél pedig katona volt. Mégis minden nap volt ebéd, ki volt takarítva, minden meg volt csinálva. Még fát is hordott. Nem ő az egyetlen rokon, ismerős, aki erre képes volt. Anyu is. Mi lenne egy kérdező kaliberű nővel hasonló helyzetben ?
2016. okt. 11. 07:18
 8/36 anonim ***** válasza:
61%
Szia.Én megértelek.Nekem is nagyon hasfájósak voltak,ráadásul 2.Volt szülés utáni depresszióm is.Bizony nehéz volt az az időszak,de túléltem.Anyukám,férjem sokat segítettek,soha nem kérték rajtam számon a házimunkát,tudták,hogy most az a legkevesebb.
2016. okt. 11. 07:26
 9/36 anonim ***** válasza:
65%
7-es van gyereked?Gondolom nincs...Én us azt hittem míg nem született sajátom,higy ez séta galopp.
2016. okt. 11. 07:32
 10/36 anonim ***** válasza:
12%
Nincs gyerekem, de van kistesóm és anyum nem ilyen szerencsétlen vele. Egyik rokonom, ismerősöm sem. Szóval lehet kisbaba mellett is mindent. Szorgalom és akarat kérdése. Le lehet pontozni, de ettől még életképtelen sok anyuka.
2016. okt. 11. 07:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!