Leánybúcsú igény szerint szoptatott baba mellett?
5 hónapos babáról van szó, a hozzátáplálást 6 hónaposan tervezzük elkezdeni. Igény szerint szopik, van, hogy 2-5 óránként többet, van, hogy 1-1,5 óránként kevesebbet (ezzel kapcsolatban légyszi ne írjatok, mert nekünk a hasa miatt ez jött be, annyit és anbyiszor eszik, ahogy neki jó, így nincs hasfájás).
A legjobb barátnőmnek lesz a lánybúcsúja, ti mit tennétek? Az apjára szerencsére rá lehet bízni, de csak max 2-3 órára, és este 10-11 előtt csak nagyon felszínesen alszik, van, hogy gyakran ébred.
Éjjel 3 óránként kel, néha sűrűbben. Így nyilván csak beugrani fogok tudni, vagy az elejére a délutáni beszélgetős részére esetleg elviszem, de ugye ez meg a barátnőm napja...
Én 20 éves osztálytalin voltam mikor 5 hós volt a fiam, este megszoptattam, általában 1-2ig utána aludt nyugiban.
Este 10re értem oda, és f1kor jöttem el.
Másnap viszont hiànyzott az a pár óra alvás, úgyhogy nem monfanám, hogy megérte :D
Ha szeretnél menj, nekünk volt otthon lefejve tej, ha felèbredt volna arra az esetre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!