Más is van úgy vele, hogy amióta saját gyereke van, a másét nem bírja elviselni?
Mindig is nagyon szerettem a gyerekeket, sokáig óvónö akartam lenni, sőt dolgoztam is gyerekekkel régebben.
Viszont amióta saját gyerekem van, aki 15 hónapos, a másik gyerekét egyszerűen nem bírom elviselni! Nem értem mi történt velem, más is van így?
Ilyet sem sűrűn olvasni, hogy valaki más anyáról ilyen helyzetben pozitívan nyilatkozzon... Kedves előttem szóló, jól járt veled a szomszédod. :)
A kérdésre válaszolva, én korábban nagy gyerekbolond voltam, amióta megvannak a sajátjaim, ez alábbhagyott, viszont ahogy előttem is írták, már nem ítélkezem. Illetve azóta jobban is értek a nyelvükön.
Mikor még nem volt saját gyerekem akkor engem annyira hidegen hagyott már gyerek! De komolyan. Nem láttam meg bennük a szépet, a huncutságot,a bájt!
Kivétel volt a nővérem fia.
Mióta sajátom lett,azóta meglátom mindezt amit felsoroltam másokban, más gyermekekben. Jobban felismerem mit miért tesznek,mit miért mondanak, jobban felismerem bennük a szépséget!
Ha pl egy filmet nézek amiben gyerekek,babák vannak,jobban át tudok szellemülni mert már nekem is van. más! Tehát nálam pont fordítva van:) Én sokkal jobban el tudom viselni s sokkal jobban tudok közeledni más gyerekek felé mint mikor még nekem nem volt! Jobban meg tudom érteni őket:)
Utolsó vagyok!
Amúgy mikor nem volt még meg a kislányom sokszor néztem anyukákat szánalommal, mikor a dühöngő gyerekeiket próbálták felmosni a padlóról az áruház közepén! Tényleg, tök kellemetlen volt nekem. S amikor anyuka ott hagyja a földön hempergő gyerekét és kifele kezd el sétálni akkor még gáznak is tartottam a kedves anyukát! Hogy milyen ez mááár.. :)
Aha... Aztán megszületett a kicsim lassan 2 éves igazi hisztibomba sokszor.... Gondolhatod... Vissza is szívok és szívtam mindent amit akkor mondtam vagy gondoltam a kedves szülőről:) Sőt, le a kalappal, hogy ilyen nyugodt/nyugodtak maradtak sokszor!
bennem csak addig volt ilyen feszültség, amíg azt gondoltam, hogy rossz a gyerek, én jobban nevelném.
De a gyerek sem biztos hogy rossz, csak feszegeti az anyja határait aki épp nem figyel rá.
Még az is lehet, hogy anyuka otthon következetesen és jól neveli a gyereket, de mikor végre beszélgethet valakivel, nem reagálja le a gyereke őrjöngését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!