Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is van úgy vele, hogy...

Más is van úgy vele, hogy amióta saját gyereke van, a másét nem bírja elviselni?

Figyelt kérdés

Mindig is nagyon szerettem a gyerekeket, sokáig óvónö akartam lenni, sőt dolgoztam is gyerekekkel régebben.

Viszont amióta saját gyerekem van, aki 15 hónapos, a másik gyerekét egyszerűen nem bírom elviselni! Nem értem mi történt velem, más is van így?

2016. okt. 1. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azóta mióta gyerekem van és hallok egy gyereket hisztizni azt kívánom bár lenne az enyém sokáig még ilyen kicsi. :) (12 hónapos) a babákat és a gyerekeket is jobban megnézem, kíváncsian figyelem őket néha. Lakik a lépcsőházunkban egy sokat hisztiző 2 éves, csodálom milyen türelmes az anyuka.. ilyenek. A kiabálás idegesít mikor csendet szeretnék, ez mindig is így volt, nem változott. (Tudom, fog az enyém is, vagyis már most is kiabál néha de ő egyedül van míg a ház előtt sokan..)
2016. okt. 2. 08:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Ilyet sem sűrűn olvasni, hogy valaki más anyáról ilyen helyzetben pozitívan nyilatkozzon... Kedves előttem szóló, jól járt veled a szomszédod. :)

A kérdésre válaszolva, én korábban nagy gyerekbolond voltam, amióta megvannak a sajátjaim, ez alábbhagyott, viszont ahogy előttem is írták, már nem ítélkezem. Illetve azóta jobban is értek a nyelvükön.

2016. okt. 2. 09:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálam nem, én nagyon szeretem a barátaink gyerekeit is, de van akit jobban van akit kevésbé
2016. okt. 2. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Mikor még nem volt saját gyerekem akkor engem annyira hidegen hagyott már gyerek! De komolyan. Nem láttam meg bennük a szépet, a huncutságot,a bájt!

Kivétel volt a nővérem fia.

Mióta sajátom lett,azóta meglátom mindezt amit felsoroltam másokban, más gyermekekben. Jobban felismerem mit miért tesznek,mit miért mondanak, jobban felismerem bennük a szépséget!

Ha pl egy filmet nézek amiben gyerekek,babák vannak,jobban át tudok szellemülni mert már nekem is van. más! Tehát nálam pont fordítva van:) Én sokkal jobban el tudom viselni s sokkal jobban tudok közeledni más gyerekek felé mint mikor még nekem nem volt! Jobban meg tudom érteni őket:)

2016. okt. 2. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó vagyok!

Amúgy mikor nem volt még meg a kislányom sokszor néztem anyukákat szánalommal, mikor a dühöngő gyerekeiket próbálták felmosni a padlóról az áruház közepén! Tényleg, tök kellemetlen volt nekem. S amikor anyuka ott hagyja a földön hempergő gyerekét és kifele kezd el sétálni akkor még gáznak is tartottam a kedves anyukát! Hogy milyen ez mááár.. :)

Aha... Aztán megszületett a kicsim lassan 2 éves igazi hisztibomba sokszor.... Gondolhatod... Vissza is szívok és szívtam mindent amit akkor mondtam vagy gondoltam a kedves szülőről:) Sőt, le a kalappal, hogy ilyen nyugodt/nyugodtak maradtak sokszor!

2016. okt. 2. 22:21
 16/16 anonim ***** válasza:

bennem csak addig volt ilyen feszültség, amíg azt gondoltam, hogy rossz a gyerek, én jobban nevelném.

De a gyerek sem biztos hogy rossz, csak feszegeti az anyja határait aki épp nem figyel rá.

Még az is lehet, hogy anyuka otthon következetesen és jól neveli a gyereket, de mikor végre beszélgethet valakivel, nem reagálja le a gyereke őrjöngését.

2016. okt. 3. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!