Nem bírom elviselni a saját szagom?
Bár én még csak az elején vagyok én is büdösnek érzem magam. Én mondjuk a számat.Párom és család szerint képzelődök, de sose rágóztam ennyit mint most. Lent azt vettem észre, mintha izzadnék vagy nem is tudom mi a jó szó erre. Bár én a nagy parfüm mániás most semmit nem viselek el magamon.Másokon is irritálnak a szagok. Olyannyira, hogy gyógyszertári fürdetőkrémet használok csak :(
Hőhullámok normális nekem folyton az van...
Ha nincs fertőzés és más se érzi, lehet tényleg csak te, de ha ennyire zavar beszélj az orvossal.Ő mit mondott erre amúgy? Nem lehet hogy már pszichésen van ez?
A hüvelyváladék nekem is változott, néha megijedtem, hogy vérzek, vagy bepisiltem(rohantam a wc-re ellenőrizni), annyira sok volt, bár szagot nem éreztem.
A dokim vitagyn-c hüvelykrémet mondott meg is vettem, de a folyás csak fokozódott, szóval lehet megelőzésnek jó lehet, de nekem inkább kényelmetlen volt a másnapi még nagyobb folyás, főleg, hogy ugye hol vérvételre hogy védőnőhöz meg uh-ra járok.
Próbáld ki akkor az illatosított betétet, hátha, bár nem tudom okozhat-e irritációt ilyenkor vagy sem odalent. Mindenki mond mindent, nehéz eligazodni sajnos :(
Köszönöm a rágóról az infót!! majd megnézem mindenképp akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!