Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem véletlenül ide írom a...

Nem véletlenül ide írom a kérdést: Attól lett gyereketek/ vártok gyereket, akit a leginkább "szerettetek/szerettek"?

Figyelt kérdés

A kérdés nyilván van, akinek egyértelmű. Azonban szerintem van akinek magyarázásra szorul.

Először is tudom, hogy minden szerelem, kapcsolat más, egyedi. De az érdekelne, hogy attól lett gyereketek, akivel a legjobb volt a kapcsolatok, akivel akartátok mindig is?

Mondok egy konkrét példát. Az egyik ismerősöm mondta, hogy szereti a párját, de nem ő élete szerelme, mert az kb 20 éves korában volt, de a férfi szakított vele. Mégis ennek a férfinek szült gyereket, nem a "nagy ő"-nek.

De ez egy picit nálam is így van. Volt egy férfi, akivel nagyon viharos volt a kapcsolom, de amikor jó volt, akkor tényleg nagyon jó volt és ezért megérte a "rossz" időszakot is átélni vele. De a mostani egészen más. Kiegyensúlyozott minden tekintetben. A párommal nem veszekszünk gyakran (ha igen, akkor sem úgy, ahogy a másikkal), anyagilag is tudom, hogy ez megfelelő a gyerekeknek. De sokszor eszembe jut, hogy az a másik kapcsolatom is mennyire jó tudott lenni, nem volt ennyire monoton. (Persze tudom, hogy a gyerekeknek ez a jó meg minden, csak mégis...)

Szóval ez érdekelne. Hogy ti gyerekeiteknek az apja az lett, akivel tényleg a legjobb volt a kapcsolatotok?

2016. szept. 27. 12:26
1 2 3 4
 31/38 LunAlexis válasza:
Szia. Szerintem tartsd meg..gyereket elvetettni , szerintem sose jó. nem véletlen van benned. Ha meg a kapcsolat monoton akkor az mindakettőtök hibája. Tegyél ellene, ilyenkor nem elmenekülni kell.. sok sikert, mindent bele! s gratilálok a babához!
2016. okt. 8. 10:16
 32/38 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen viharos "se veled-se nélküled kapcsolatom" mégis azt gondokltam ő az igazi,őt akarom a gyerekeim apjának. Aztán vége lett,kibuktam,összepakoltam,munkát válaltam jó messze az otthonomtól,elköltöztem. El kezdtem dolgozni, belemerültem, állandóan túlóráztam. Kis idő után azon kaptam magam,már nem gondolok rá annyit,tisztábban látom a dolgokat így a távolból. Kiszerettem belőle,rájöttem,hogy egy hülye kis fruska voltam,aki hagyta,hogy a bolondját járassák vele. Ekkor éreztem úgy,hogy kész vagyok egy új kapcsolatra. Lett is,ő már gyereket stb.tervezett velem, én 1 év után elhagytam nem szerettem. Nemsokra rá feltűnt,hogy az egyik kollégám leseget, néha már bámul. Elkezdtünk valahogyan ismerkedni. Összejöttünk,nagyon szeretjük egymást,annyira,hogy ma már úgy gondolom az a sok fájdalom megérte,ez kellett,hogy kizökkentsen,hogy eljöjjek otthonról,hogy megtaláljam ŐT ❤ Első babánkat várom és ma már biztosan tudom nem szülnék senki masnak! Szóval szerintem nem elég "egy kiegyensúlyozott kapcsolat" egy babahoz. Legalább is nekem nem volt elég,lehetett volna hamarabb gyerekem,vágytam is rá régóta,de ma már tudom megérte megvárni az az "IGAZIT"
2016. okt. 28. 08:42
 33/38 anonim ***** válasza:

A nagy szerelemnek szültem, de megbántam. Na persze nem a gyereket, mert imádom, hanem az apa személyét. Fülig szerelmes voltam belé (20 évesen), nagyon viharos, szenvedélyes kapcsolat volt a miénk. Felelőtlenül hamar teherbe is estem, de boldogok voltunk. Aztán rájöttem mikor múlt a lila köd, hogy nagyon más emberek vagyunk és egyáltalán nem passzolunk össze. Nálam mint apa és társ teljesen megbukott. 6 év után vetettem véget csalódottan, de megkönnyebbülve a kapcsolatunknak. Ő nem viselte jól, sajnos részéről nem volt szép az elválás sem és így 3 év távlatában sem tud indulatok nélkül velem beszélni a gyerekünkről. Az egész nekem egy hatalmas csalódás.

Most van egy új párom, házasságot tervezünk és gyereket. A kapcsolatunk kiegyensúlyozott és nem periodikus. Ez nálam nem azt jelenti, hogy unalmas vagy monoton. Imádom, hogy nyugalomban élünk MINDIG.

2016. okt. 28. 09:26
 34/38 anonim ***** válasza:

Nálunk még nincs gyerek, de ha szülök akkor csak neki fogok.

Első szerelem volt számomra a legmaradandóbb bennem, de vele minden sokkal jobb. Ennek ellenére 3 év alatt szeretetté szelídült a dolog mint az elsővel is. Viszont vele együtt tudunk maradni ezután is, mivel egyikünk sem fog félrelépni, így van esély, hogy újra és újra visszataláljunk egymáshoz.

Jó apa lesz és jó társ is akár egy életen át. Szexuális téren is kiegészítjük egymást.

Nem akarok kilépni ebből csak mert nem érzem már azt az elsöprő szerelmet.

Gyereknek is az a jobb ha kiegyensúlyozott kapcsolatba születik mintha egy szalmaláng típusú elsöprő szerelembe.

2016. okt. 28. 12:55
 35/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy döntöttél végül?
2016. okt. 31. 14:13
 36/38 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki. Addig nem akarta, amíg én saját magamban sem voltam biztos. Úgy értem, hogy a döntésem függvényében akartam elmondani.

Hülye voltam, amiért "hagytam", hogy teherbe essek, mivel ebbe a kapcsolatba én már nem akartam szülni.

De, még nagyobb hülyeséget már nem fogok elkövetni, nem tudtam volna elvetetni.

Egy részről sajnálom a babát, mert a többinek annyira kitörő örömmel tudtam örülni, nem ezt érdemli. Sajnálom a páromat, amiért azt hiszi, hogy ez mennyire nagy öröm most nekem is. És sajnálom magamat is, mivel most egy kényszerhelyzetbe sodortam magam.

Csak abban tudok bízni, hogy máshogyan fogok érezni, amikor megszületik :(

2016. okt. 31. 22:54
 37/38 anonim ***** válasza:
Engedd meg hogy mindezek ellenére én boldog babavárást kívánjak neked!!! Minden jót!
2016. nov. 1. 05:12
 38/38 anonim ***** válasza:
Nem. soha nem szerettem sot gyuloltem es 3 ev utan el is valtam tole. akit szeretek attol nem akartam gyereket mert elvonta volna tolem a szeretet (legalabbis egy reszet a gyerek aki szuletett volna).
2017. dec. 9. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!