Nem véletlenül ide írom a kérdést: Attól lett gyereketek/ vártok gyereket, akit a leginkább "szerettetek/szerettek"?
A kérdés nyilván van, akinek egyértelmű. Azonban szerintem van akinek magyarázásra szorul.
Először is tudom, hogy minden szerelem, kapcsolat más, egyedi. De az érdekelne, hogy attól lett gyereketek, akivel a legjobb volt a kapcsolatok, akivel akartátok mindig is?
Mondok egy konkrét példát. Az egyik ismerősöm mondta, hogy szereti a párját, de nem ő élete szerelme, mert az kb 20 éves korában volt, de a férfi szakított vele. Mégis ennek a férfinek szült gyereket, nem a "nagy ő"-nek.
De ez egy picit nálam is így van. Volt egy férfi, akivel nagyon viharos volt a kapcsolom, de amikor jó volt, akkor tényleg nagyon jó volt és ezért megérte a "rossz" időszakot is átélni vele. De a mostani egészen más. Kiegyensúlyozott minden tekintetben. A párommal nem veszekszünk gyakran (ha igen, akkor sem úgy, ahogy a másikkal), anyagilag is tudom, hogy ez megfelelő a gyerekeknek. De sokszor eszembe jut, hogy az a másik kapcsolatom is mennyire jó tudott lenni, nem volt ennyire monoton. (Persze tudom, hogy a gyerekeknek ez a jó meg minden, csak mégis...)
Szóval ez érdekelne. Hogy ti gyerekeiteknek az apja az lett, akivel tényleg a legjobb volt a kapcsolatotok?
Igen.
"Az egyik ismerősöm mondta, hogy szereti a párját, de nem ő élete szerelme, mert az kb 20 éves korában volt, de a férfi szakított vele. Mégis ennek a férfinek szült gyereket, nem a "nagy ő"-nek. " - Amúgy attól az ismerősöd még szeretheti igazán azt a férfit, akinek szülte a gyereket.
Nagy Ő-nek szültem <3 :)
15 éves korom óta a világon mindennél jobban szeretem!
Igen! Masaal nem is tudtam volna elkepzelni.
Viszont sokan vannak akik ugye benne maradnak egy szar kapcsolatban nem lepnek ki aztan jon a gyerek stb.. Igazan nem boldog de azt mondja jo neki. Szerintem lehet latni valakin ha igazan boldog. Nah meg nem veletlenul van annyi valas is. Ha tenyleg az a valaki az, akkor persze lehetnek ott is hullamvolgyek de az emberek torekednek arra hogy ujitsanak, valtoztassanak stb.. A kapcsolat erdekeben. Es egyutt maradnan, fejlodnek es erosodik a kapcsolatuk.
Aztan meg persze vannak a nagyon egyszeru emberek mar ugy ertem akik butak es mondjuk kapcsolatfuggok, alomvilagban elnek, szeretik magukat altatni hazugsagokkal stb.. Ok valojaban hiszik hogy tenyleg azzal vannak egyutt csak epp nem latjak a fatol az erdot aztan egyszer csak koppanak mert pl megcsaljak, ott hagyjak stb.. Mert az alomvilag csak az o fejebe letezett es valojaban nem is illenek ossze csak nem latta mert nem is akarta es mert nem is tudta.
Jajj annyira tudtam hogy lepontoznak mert "gyerekszerelem, úgy is elváltok, sose tartanak örökké" elv miatt,hiába szeretjük egymást 9 éve.
Ennyi rosszindulatú embert itt gyakorin..
igen. 18 évesek múltunk mikor összejöttünk, 21 évesen volt az esküvőnk, most 2 hetes a kislányunk, novemberben leszek 26.
Fura, de én attól féltem, nem fogom tudni ugyan úgy szeretni majd a férjemet, őt szeretem a világon a legjobban, ciki-nem ciki de a gyerekemnél, szüleimnél is jobban.
19 évesen nem, el is vetettem.
Majd 28 évesen igen, a szerelmemmel/férjemmel vállaltam gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!