Nagyon elvagyok keseredve! Egy kis bíztatás?
Szia!
Eü-s vagyok. Az én kislányom 6 hónaposan sem volt hajlandó forgolodni, mászni, semmit! Sőt utált hason lenni. Nekünk is kötött volt a csípőnk. Én olyan ortópédushoz vittem, aki kollegám volt, és sem vette észre, hogy a jobb válla lejebb van, mint a bal, és hogy le van tapadva 1-2 izma azért nem tud forgolodni. A HO. úgy szintén nem mondott semmit, annyival elintézte, hogy lusta a gyerek!
Na, én ekkor már nem voltam hajlandó várni, és felhívtam az egyik gyógytornász ismerősőmet, aki Dévény tornát csinál. Elmentünk hozzá, egyből felsorolta a tüneteket, amiknek, addig nem is tulajdonítottunk jelentőséget. És ki volt akadva, hogy eddig váratak, és hitegettek minket.
Majd elvittük fejlődés neurora, ahol szintén elrendezték annyival, hogy duci a kiscsaj, és hogy lusta /hozzá teszem ekkor 7700g, 67,5cm-ek voltunk, ami egyáltalán nem számít kővérnek/. Ja, és semmilyen torna nem kell szerinte a gyereknek /de ekkor mi már 2-3 Dévény tornán túl voltunk/. Na, mi ebbe sem nyugodtunk bele, elvittük Pécsre a Gyerek Klinikára, ahol hasi, koponya UH-t csináltak, újból megvizsgálták, felküldtek gyógytornászhoz, aki mutatt 1-2 itthon végezhető feladatot. Hála nincs neurológiai baja.
Már a 8. tornára megyünk szombaton. És tud a kiscsaj, mk. oldaláról hasra fordulni, ill. vissza, és már emelgeti a popiját, engedi feje főlé emelni a kezeit. Lassan, de biztosan haladunk.
Készülj fel, hogy az első pár alkalommal űvölteni fog a gyereked....nem könnyű nézni, de sajna nincs más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!