Van valami gyógyszert, vagy homeos készítményt ami csökkenti a rosszkedvet, hangulatjavító, nyugtató hatású?
Sajnos átérzem a gondodat, nálunk mindkét nagymama elég vehemens. Mi nem vagyunk veszekedős típusok, de velük szemben határozottan ki kell állnunk folyamatosan. Neked is csak azt javasolhatom, hogy a későbbi nagyobb gondok elkerülése végett, mindkettőtöknek (és a párodnak ez esetben ki kell állnia melletted az anyjával szemben, bármilyen nehéz is lehet) határozottan közölni kell a nagyival, hogy a gyerek ellátása a te/ti feladatotok. Ő segíthet, amiben megkéred, de ne avatkozzon bele. Így tényleg nagyon nehéz ugyanis! És ezt ha tetszik ha nem, el kell fogadnia! Neki már volt egy lehetősége hogy gyereket neveljen, most ti jöttök. AMúgy sem szép dolog kihasználni, hogy az ember lánya hulla fáradt, kétségei vannak magával, és akkor "majd én megoldom a dolgot ti semmit sem tudtok" felkiáltással lesöpör titeket és elkezdi a babát "nevelgetni". Brr. Még így is beleborzongok.
Nyugtató: férjem sógorasszonya a Sedactif-et szedi, ez egy homeopátiás nyugtató szer, neki bevált, sztem próbáld ki! Lehet kapni gyógyszertárban Valeriána bogyókat, ez is nyugtató, de nem tudom szoptatás közben is szedhető-e? Ugyanez érvényes az Orbáncfű teára, elvileg iható, de nem vagyok benne biztos, nézz utána. Orbáncfű kivonatos bogyókat is lehet kapni gyógyszertárban, most nem tudom mi a neve, de már szedtem azt is. Használnak egyhe kimerültség, fáradtság, depresszió, szomorúság esetén! És persze az otthoni nyugalom... Szorítok nektek, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!