Melyik a jó nyugtató tea, amit gyerekek mellett is lehet fogyasztani?
Melyik a jó nyugtató tea,amit gyerekek mellett is lehet fogyasztani?
Nagyon kapkodom a levegőt s ez pszichésen lehet.Nem is írtak fel rá semmit.Nyugtató teát javasoltak.De milyet vegyek?Nincsen mellékhatásuk?Még sose ittam ilyet.S mennyi ideig lehet ezeket fogyasztani?
Fogamzásgátlót lehet szedni a tea mellett?Már úgy kérdezem,hogy védetséget is nyújt?
S melyik a jobb?Tegnap a patikába az orbáncfűt ajánlotta,mert csak az volt neki.
Viszont azt mondta,hogy mivel látja,hogy szeretek napozni,így annyira nem javasolja.Nem is értem mit akart ezzem mondani.
Valami fényérzékenységet emlegetett.
Vegyem,akkor a citromfút?Az gyógynövényesbe kapható?
Vannak filteres teakeverékek is nyugtató hatással.
Nincs igazán mellékhatásuk, és nem okoznak függőséget, bármelyiket veheted, ha hiszel is benne, segíteni fog! Tapasztalat :)
Igen, az orbáncfű okozhat fényérzékenységet, ha nagy mennyiségben megjelenik a szervezetben, majd az ember ránapozik.
Ilyen esetben én is valamilyen nyugtató teakeveréket ajánlanék, abban nem olyan koncentrált az orbáncfű, de hatásos.
Nem álmosodok el tőle napközben?
Mert 4 gyerek mellett nem hiszem,hogy le tudnék feküdni aludni.
Köszönöm a válaszotokat!
Mindenkinek további szép napot!
Citromfű, kamilla.
Esetleg a Magne B6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!