Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Párom rászoktatta a 6 hónapos...

Párom rászoktatta a 6 hónapos lányunkat a cumira? Jogosan haragszom?

Figyelt kérdés
Amíg pici volt és jól jött volna, hogy cumizzon mivel 3 órákat cicizett, nem fogadta el. Most mikor már tényleg semmi szükség nem lenne rá párom bedugdosgatta a szájába, figyelmenkívül hagyva, hogy én nem akartam, hogy rászokjon. Nem volt újszopós sem, csak az kellett, hogy valamelyik játéka az arcához érjen és már aludt is. Most meg sír amíg nem kap cumit és tömködi az öklét a szájába a cicizés sem elígiti ki... Le tudom még szoktatni?
2016. szept. 11. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
30%

Jogosan, igen.

Persze, minél frissebb a szokás és minél fiatalabb a baba, annál könnyebb a leszoktatás.

De beszélgess el a pároddal, ilyen erővel újra rá tudná szoktatni.

2016. szept. 11. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Nem a foga jön?
2016. szept. 11. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
A baba fogzik, és ezért nem a párod a hibás. Amúgy te 0-24 vagy vele, mégis hogy történhet bármi az akaratod ellenére?
2016. szept. 11. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Le lehet szoktatni, de ha a férjed hozzáállása megmarad, akkor lehet újra cumit fog adni.

Nálunk anyós dugdosta mindenáron, igyekezett meggyőzni hogy mindenképp kell egy babának, szerencsére nem kellett neki.

Azóta utánaolvastam, örülök hogy nem lett cumis, csak szoptatok. :-)

Fogzásra jó a ragoka, esetleg a tomee tippeenek van fogsor alaku, cumiszerű ragokaja, hátha azt elfogadja cumi helyett.

2016. szept. 11. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Jön a foga

Adj neki rágókát cumi helyett hátha ..

2016. szept. 11. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!