Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen orrszívó a jó? Csak a...

Milyen orrszívó a jó? Csak a porszívós? A sima pumpás nem elég?

Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden irodalom szerint csak a porszívós takarít ki rendesen. Lehet a baba fél tőle, sír, de az ő érdke, hogy használd ha kell.

Lányom spec nem sír, sőt, mosolyog utána:-)

2008. okt. 1. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez attól függ mennyit kell majd használnod. Mi vettünk porszívósat és nem bántuk meg. Előtte ijesztgettek hogy az erős meg ilyesmi, de nem. A pumpással én nem tudtam kiszedni az orrából semmit. Szerintem ruházz be egy porszívósra, 1500-2000ft, nem egy nagy összeg. Nekünk behozta az árát.

De például a sógornőmék csak pumpásat szerettek használni. Aztán vettünk nekik egy porszívósat és azt mondták ők is hogy nem is rossz.

Csak hát amíg nem próbálta ki az ember addig csak az emberek elmondásaira hallgathat.

Próbáld ki!

2008. okt. 1. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A pumpással semmi az égvilágon nem jön ki! A porszívós a jó,nem kell tőle félni! Az én kisfiam is mosolyog utána, mi úgy csinálunk mintha játék lenne, gügyögünk és nevetünk neki, hogy ne féljen.
2008. okt. 1. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk csak porszívós van.Semmi félelem nincs a Babócába tőle,pedig szoktuk használni.Nem szoktam lefogni a gyereket,nincs is rá szükség.Játékosan szívom az orrát.Zúgok,mintha repülő lenne és csak utána kapcsolom be a porszívót,hogy ne ilyedjen meg a hangjától.
2008. okt. 1. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Először én is sima pumpásat vettem, mert a porszívós olyan szadistának tűnik. Semmit nem ért, de a hirtelen támadt vákuumtól nagyon üvöltött a gyerek. Aztán vettünk porszívósat, sokkal jobb. A szívóhatás folyamatos, ezért nem olyan ijesztő. És nem kell aggódni, rá is van írva, hogy a porszívó erejét használja, de nem a porszívó erejével szív. Mondjuk az én kislányom eléggé tiltakozik ellene, elforog, de nem sír.
2008. okt. 1. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk pesztonka van de gondolkozom én is a porszívóson,mert alig szív..nem tudom miért az elején semmi baj nem volt vele..lehet a készülék lassul,de a lényeg,hogy azt érzem,hogy szörcsög,pedig nem látok semmit az orrában ár..sztem kipróbálom én is a prszívósat,mert nekem már ordít meg forog a kezemben,mert annyira sokat tökölök a kiszívásával...pedig nem is hangos.

A porszívósnál milyen erősségre kell a porszívót állítani,mert elég a legkisebb fokozat is-az nem annyira hangos..??

2008. okt. 2. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:
A porszivós a jó.Mi a maximumon használjuk,mert akkor szivja ki rendesen,de elötte érdemes sós sprayvel befújni,ami fellazitja az orrban a lényeget.
2008. okt. 2. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi is kézivel kezdtük, de nem szedte ki rendesen. A porszívós szerintem is jobb.
2008. okt. 2. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!