Hogyan tisztítjátok az porszívós orrszívó apró alkatrészeit?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 18:47
1/10 anonim válasza:
Fooró vízbe beáztatom,majd mosogatószerrel,erős vízsugárral elmosom és kifőzöm.
2/10 anonim válasza:
Forróvízzel, mosószerrel kimosom. Sosem főztem.
3/10 anonim válasza:
Forró vízzel. Néha domestost nyomok a csőbe egy kicsit hagyom aztán forró vízzel átmosatom.
4/10 anonim válasza:
Ha friss a "dolog", akkor simán kijön belőle a cucc egy vízsugárral, ha már beleszáradt, vagy nem akar kijönni, akkor nyomok bele egy kis orrsprayt, vagy sós vizet. Egyszer fertőtlenítettem Chicco fertőtlenítővel, amikor megkaptam, mert az unokatesóé volg.
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem a friss cucc se jön ki olyan könnyen. Én megtöltöm a piszkavégét,és belefújok erőteljesen. Úgy talán...
2010. dec. 28. 19:52
6/10 anonim válasza:
mi kaptunk hozzá külön ehhez tisztitó kefét,ami belemegy,igy könnyen kitudom pucolni.
7/10 anonim válasza:
Ha nem kapsz hozzá kis kefét (én se találtam),akkor javaslom a 2dl-es bébiitalok szívószálát :)) Forró vízzel öblítem, majd a pici szívószállal kikapargatom.
8/10 anonim válasza:
Nekünk Porszi Orrszi típusú van, és ez totál szétszedhető, így amikor friss benne a cucc, akkor csak folyó meleg vízben kiöblítem. Ha valami miatt véletlenül benne maradt, és beleszáradt, forró vízbe áztatva szinte azonnal ki lehet tisztítani. A csövet és a porszívó csövébe dugható műanyag alkatrészt még nem kellett kimosnom, abba soha nem jut bele a cucc.
9/10 anonim válasza:
Szia! A patikában vettem tisztító kefét a kis végéhez (Arianna márkájú), azzal nagyon egyszerű. Időnként ki is főzöm. A hosszú csőbe pedig erős vízsugarat engedek, és többé-kevésbé kijön a trutyi.
10/10 anonim válasza:
Hogyha nem jön ki a cucc a betétből vagy a csőből, akkor beáztatom, és utána könnyű kimosni. Én még a csövet nem mertem kifőzni, csak a betétet. A csőből a vízkövet (lehet, hogy nem vízkő, de egy idő után olyan, mint a tejüveg) ecetes áztatással szoktam kioldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!