Babátok nyakát mivel hogy tisztítjátok?
redők = hurkák :D :D
törölgesd ki neki nedves v olajos vattával, de az sem baj, ha néha ott marad :)
Nálunk is mindig tele a nyak, hónalj, combi :)
Mi mindig ketten fürdetünk, apa fogja, én mosom. :) A gyógyszertári fürdetőt mintha szappan lenne, lekenem a testét és megsikálom a nyakát is. Bevezettem egy "pancsipoharat", ebből óvatosan tudom rá önteni a vizet. Imádja, mindig megpróbálja megfogni a lecsorgó vizet. :D
Apa mindig úgy forgatja, hogy nekem jó legyen. Egyébként már annyi szöszt összeszedett az ujjai, lábujjai, hurkái között, hogy kijönne belőle egy pulóver.
amíg nem tartotta biztosan a fejét, addig apa bohóckodott neki valamit, hogy felnézzen, és ki tudjam mosni. :)
Úgy 5 hós korától nyak aljáig érő vízben hason fürdetem, automatikusan tartja a fejét fel, és ki tudom mosni a hurkákat. :) De ezt 2 hónapossal még nem csinálnám. Csak esetleg későbbre egy tipp.
Hónom aló csapom (de fura így leírva?), keze a fejemen, teste az alkaromon, lába hátul lebeg. Így tartom a kád felé a fejét, így kicsit el lehet érni hogy legyen valami hely a nyaka körül, és be lehet furakodni a hurkák alá. (Haját is ekkor mosom)
Ha marad ott valami, akkor popsitörlő, úgy hogy félre fordított fejjel fekszik, majd átfordítom a fejét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!