Miért nem jó a porszívós orrszívó?
6 és fél hónapos kisfiam náthás. (tegnap este jött ki rajt) Jó éjszakánk volt, kb. 2 óra alvással. Megpróbáltam kiszívni az orrát ezzel a porszívós orrszívóval, de sose szívta ki neki annyira, hogy el tudjon aludni. Nem is nyitotta ki a szemét, olyan álmos volt.
Jobb lenne egy kézi orrszívó??? Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy egyáltalán nem szereti, ha az orrához érek! Már akkor is elkapja a fejét, ha a kaját akarom letörölni neki!
Amikor először szívtam neki mi is így jártunk.De a dokinéni elmagyarázta,hogy először csepegtessek anyatejet a nózijába,ennek hiányában gyemeknek használatos tengervizes orrsprét,várjak néhány percet és utána szívjam.Majd a végén ha szükséges akkor gyógyszeres orrsprét kell használni.Ebből is létezik homeopátiás,igaz egy vagyonért!
Így tökéletesen kiszívja!
Ha nincs kézitek, ne is vegyél, felejtsd el, az még ennyit sem fog csinálni tényleg!
Mi is vettünk sterimar baby orrspray-t, azzal fújok az orrába, várok egy kicsit, és utána nagyon jól kiszívja a porszívós!
Próbáljátok ki!
Hát...kövezzetek meg,de én a porszívós orrszívót használom porszívó nélkül!a csövet a számba veszem és én szívom ki neki a nóziját!Mindig bejött és baleset sem történ még,hogy esetleg a számba kerülne a cucc.És semmilyen orrspray-t,kenceficét nem kellett még használnom!(kopp-kopp-kopp)
9 hós lány anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!