Ti mikor szóltok rá más gyerekére ha bántja a sajátot?
Az én válaszom, gondolom fáj valakinek hogy legenyóztam gyerek létére. 😂
Pedig én majdnem minden játszón találkozok ilyennel, és tényleg azok. ;)
Hát ne haragudj, de amint olvastam a kérdésed és kommenteid az jött le, hogy te eddig egyáltalán nem adtad annak jelét, hogy téged ez MENNYIRE zavar. Most így a másik anyuka erről nem is tud gyakorlatilag. Ahogy leírtad, valahogy ő sokkal lazább (nyilván azért mert dupla fiús anyuka, nagyobbak, stb...)
De neked sem először, hosszú idő után kellene kitörnöd. Már az első komolyabb alkalomnál le kellett volna szögezned az anyukának, hogy ez neked nem tetszik, csináljon valamit.
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát! Milyen igaz, te jó Ég! Vannak olyanok, akiknek nem tűnnek fel dolgok, vagy csak nem úgy reagálnak, ahogy mások. Mindennek az alapja a kommunikáció...
Majd ezt figyeld, hogy lepontozzák!!! :D
Nekem nem teljesen kerek a történet, ha egyszer tud viselkedni egyszer meg ut, csip a 15 honapos....nem engedik jatszani de közben meg kiderul, hogy megy utánuk...
Az en 3 evesem sem szeret jatszani a játszon a kisebbekkel, de ha a kicsi folyton ott van ahol a nagyok elkerülhetetlen, hogy összetűzés legyen. Persze ettől anyukának fegyelmeznie kellene oket
"A kislany menne a fiúk után, de nem éri utol őket, vagy ha mégis akkor tudtára van adva hogy o még kicsi, és ne zavarja őket"
Hát azért azt nem lehet elvárni két négyévestől, hogy foglalkozzanak egy 15 hónapossal. Te se élveznéd, ha a barátnőiddel dumálnál és folyton ott sündörögne egy tízéves, hogy foglalkozzatok vele. Az agressziót le kell állítani, az egy dolog, de arra nem lehet kényszeríteni a gyerekeket, hogy azzal játsszanak, akivel nem akarnak.
Többi szülő hogy ítéli meg a srácok viselkedését? Gondolom, mások is vannak a játszótéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!