Miért bántja apám a másfél évesemet?
Miért hagyod???? Hiába az apád akkor is a gyerekeidről van szó!!!!!!
Te vagy az anyjuk neked kellene megvédeni és nem itt panaszkodni!
Próbálj lépni. Költözz el a gyerekekkel. Mi van a gyerekek apukájával?
Én amúgy fel is jelenteném... Ne bántsa a gyerekemet!
És te ezt hagyod??? Minek kellett 2 gyereket szülni apádhoz? Ráadásul gyes-re.... Eszem megáll. Aztán persze a gyerek szív.
A gyerekek apja hol van? Ő is hagyja ezt?
Költözzetek el. De én még azon is elgondolkoznék, hogy feljelentem az apám.
Miért bántjátok ezt a szerencsétlen anyát? Biztosan nem jókedvéből került ilyen helyzetbe és nem hiszem, hogy azzal, hogy itt az eszet osztjátok inkább a segítségkérést kellene észrevenni a mondataiban.
Ne hagyd, hogy bántsa! Szólj rá, vidd el a közeléből a gyereket és kérj segítséget!
Már nagyon sok lehetőség van arra, hogy nehéz helyzetbe került szülőket támogassanak. Először is beszélj apáddal, szólj a védőnőnek, gyermekorvosnak és ha kell, ők megteszik a szükséges lépéseket. Attól nem kell félni, hogy elveszik a gyermekeidet ha te normális anya vagy. Ez nagyon ritkán és nagyon indokolt esetben fordul csak elő. Ha az előbb említettek azt fogják látni, hogy nehéz helyzetben vagy és te magad próbálsz változtatni és segítséget kérni az mindenképpen melletted szól.
Én egyébként biztosan nekimennék az apámnak még ha csúnyán néz a gyerekemre akkor is!
De könnyen osztjátok az észt másoknak!
Költözzön el. Jó és mégis hova???
Biztos nem jókedvéből lakik együtt egy ilyen állattal.
Viszont kérdező tényleg állj ki jobban a gyerekedért és magadért, mert amit apád csinál az már bántalmazás, erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!