Apámnál lakom a másfél és a fél éves kisfiammal, gyesen vagyok. Ha éhes a nagyobbik, akkor sír, amig meg nem kapja a cumisüvegét vagy az ennivalót. Megint így volt, készítettem a cumisüvegbe a tejet estére, ő sírt, apám meg az orrát nyomogatta erősen be, rugdalta a kisfiú lábait, a haját tépkedte. Kérdem tőle, ez hol jó neki? Erre ő: Szoknia kell az életet fogjam be a pofámat. Ekkora barmot. Mit csináljak vele?
igen, én is azt tanácsoltam, hogy költözzön. Meg kell találni a megoldást, plyan nincs, hogy nincs. Barátokhoz, albérletbe, otthonba, rokonokhoz, bárhová, egy ilyen helyzetben cselekedni kell, mielőtt még jobban eldurvul a helyzet
2013. okt. 8. 09:57
12/18 anonim válasza:
Én is a költözést javasoltam. Egy 40-60 éves ember nem fog megváltozni. Lehet menni albérletbe, anyaotthonba, apukához, apuka rokonaihoz.
És lehet, hogy a kérdezőn már nem segít a fejmosás, de talán ha valaki legközelebb gyereket akar szülni a semmire, majd elgondolkozik. Persze nyilván "becsúszott" mindkét gyerek....
2013. okt. 8. 10:06
13/18 A kérdező kommentje:
Mindenünk megvolt, férjem fizette a házunkat, az életünket. A házat vitték, a férjem idősebb volt, rokonai nincsenek, nekem is csak apám. Férjem nemrég meghalt.
2013. okt. 8. 11:52
14/18 anonim válasza:
Mindenünk megvolt, férjem fizette a házunkat, az életünket... Nah látod ez volt a baj!
2013. okt. 8. 11:57
15/18 anonim válasza:
És mi van a házzal, az örökséggel? Abból nem tudsz elélni egy garzonban addig, amíg nem mész el dolgozni?
2013. okt. 8. 11:59
16/18 anonim válasza:
Részvétem....
Elég szomorú helyzetbe kerültél.
De sajna ezt neked kell megoldanod. Ülj le apáddal és beszéld meg vele, hogy nem tűröd, hogy bántsa a kicsiket.
2013. okt. 8. 13:16
17/18 anonim válasza:
Te jó ég szegény gyerek. Tényleg csak az lehet a hosszabb távú megoldás, ha valahogy sikerülne elköltöznöd. Addig meg egy percre se hagyd a gyerekeidet apáddal, még csak a közelükbe se engedd, nehogy mégegyszer előfordulhasson ilyesmi.
Ha el velem történt volna, ha láttam volna, hogy apám a gyerekemet bántja, én tuti nekimentem volna.
2013. okt. 9. 08:02
18/18 anonim válasza:
Apádnak nyomogasd meg erősen az orrát, rugdald a lábait és tépd meg a haját csak hogy szokja az életet amikor majd magatehetetlen fekvő vén sz.rh.zi lesz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!