A barátnőim kinevettek amiért vasalom a babám ruháit?
Figyelt kérdés
Még nincs gyerekük, de mikor megemlítettem nekik, hogy vasalom a pár hós babám ruháit kinevettek és azt hitték viccből mondom. Szerintük teljesen felesleges és nem fognak vasalni a babájukra. Elbizonytalanodtam, igazuk van?2016. szept. 1. 14:18
11/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
2 éves a lányom 6 hós a fiam mindkettőre vasalok meg apára!
12/21 anonim válasza:
11es. Apukádra is vasalsz? :o
13/21 anonim válasza:
Én is vasalok, és nem csak a 2 éves ruháit, hanem a sajátjainkat is!
Sokkal jobb érzés a vasalt ruhá felvenni, meg esztétikusabb is.
Anyu még Apa boxereit is kivasalja, na azon már én is szoktam mosolyogni :)
14/21 anonim válasza:
Nem a férjemre a gyerekeim apjara akinek a munkaruhája ing!
Tök vicces! :))))
15/21 anonim válasza:
Én azért szoktam vasalni, mert a ruhák gyűröttek :-)))))))))))))) Én sem vennék fel egy nem szép, nyúzott felsőt, akkor a babámra miért adjam rá gyűrötten?
16/21 anonim válasza:
előző, aki nem vasal, simán megmagyarázza, hogy nem is gyűrött. Felőlem hitegethetik magukat, mert de, látszik, ha valami nem vasalt és bizony látszik, hogy milyen...
17/21 anonim válasza:
Ha van időd, energiád akkor vasald ki, de ma már nincs akkora jelentősége. Régen azért vasalták mert azzal is fertőtlenítették a ruhát.
18/21 anonim válasza:
én is kivasaltam legelső mosás után őket, mert sokat kaptunk használtan, illetve vettem turiban is, de az újakat is vasalom. Aztán ha már többedszerre van mosva, akkor csak azt, ami gyűrődős, a többit nem. A textilpelusokat mondjuk mindig, mert az nagyon csúnya tud lenni.
19/21 anonim válasza:
Második vagyok.
Azt megértem, hogy jobban néz ki, meg hogy esetleg jobb érzés belebújni a vasalt ruhába, de azt nem értem, hogy miért lenne szükséges sterilhez közeli körülmények között tartani egy újszülöttet.
Az ember a mellét sem stetilizálja, amikor szoptat.
20/21 anonim válasza:
Hadd nevessenek. A babák ruháit igenis szokás vasalni. Nem kötelező, de sokan vasalják, attól még, hogy ők nem hallottak róla, nem te leszel hülye. A nagyobbik fiamnak egyéves koráig mindenét kivasaltam. A kicsinek csak 1-2 hónapig, aztán meguntam :D De az első hetekben szerintem jobb, ha ki van vasalva. Most is szoktam neki néha, de csak ha nagyon ráérek. Mondjuk inkább azért, mert szebb kivasalva, és ezeket a pici ruhákat nehéz úgy teregetni, hogy szépen kisimuljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!