Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy kinevettek, de én...

Lehet, hogy kinevettek, de én nagyon féltem a kisbabám a kertek alatt tolni, mert félek, hogy éppen akkor permetezik valaki amikor arra járunk. Mint a sasszem úgy figyelek. Ti figyeltek ilyenekre?

Figyelt kérdés
Vagy pl. ti nem féltitek a kisbabátokat a környezeti ártalmaktól?Ha tolom az utcánkban ami elég szűk kis utca, járda nincs, és pont ott jön egy füstölő pöfögő trabant, vagy egy kismotor, vagy éppen egy nagyautó, akkor azt mi mind beszívjuk.nagyon árt ez a babának?De hát másképp nem tudok boltba menni meg sétálni,van egy park oda szoktam levinni a gyereket, de az úton mindenféle büdös autók pöfögnek.Ti hogy küszöbölitek ezt ki?
2009. máj. 23. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet kikerülni.Mink pr´bálunk minnél kevesebbet sétálni ott ahol az autók járnak...
2009. máj. 23. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Épp ma jártunk így. Egy vénember védőfelszerelés nélkül permetezte az UTCÁN a fákat, füvet- mindenféle védőfelszerelés nélkül. Baromi permetszag is volt, csak annyit tudtunk tenni, hogy áttoltam a fiamat a túloldali járdára. Teljesen kiakadtam - elég durva, hogy ilyenek is veszélyeztethetik a babáinkat.
2009. máj. 23. 13:15
 3/11 A kérdező kommentje:
13,15 ös nek: Én pont erről beszéltem, hogy önhibánkon kívül szegény gyermekeink olyan dolgokat is beblélegeznek,amit nem kellene.Sok afelelőtlen ember, mért nem éjszaka permeteznek,vagy hajnalban.Szóval nem értem az embereket.És akkor mi anyukák ilyenkor esszük a meszet, hogy nem e lesz baja kicsinek.Én emlékszem mikor édesapámék a saját kertünket permetezték, akkor éjszaka tették ezt.Például még a környezetszennyezésről meg annyit,hogy alattunk van egy buszmegálló, és ha megérkezik a busz, akkor vagy be kell csuknom az ablakotm, vagy ha nincs szél akkor bejön a szag.Már az otthonunkban sem szívhatunk friss levegőt.nem értem amikor csinálták a buszmegállót, akkor mért egy többemeletes lakóház alá tették, mért nem például a közért elé, ott is van hely elég, még a forgalmat is növelné.Télleg nem értem.
2009. máj. 23. 13:29
 4/11 anonim ***** válasza:
ez a város hátránya. költözzetek vidékre:-)
2009. máj. 23. 13:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Budapestől 80 km rre lakunk, egy kisvárosban,itt nem olyan nagy alégszennyezés, de azért vannak dolgok itt is.
2009. máj. 23. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Eszembe sem jutott.

Mondjuk mi Bp-en lakunk kertes házban, forgalmas út mentén, mégsem lett a fiamnak se semmi baja, a lányom csak most "szokja" a dolgokat.

Edződünk.

A belvárosban is nőttek/nőnek fel gyerekek.

2009. máj. 23. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
fingszagtól nem félted?
2009. jún. 22. 14:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Mekkora bunkó vagy!Azt hiszed humoros vagy?Képzeld el,a nagymamám szomszédja a permetszertől halt meg!Két árvát hagyott maga után!Menj be a Wc be, csukd be az ajtót, majd csinál oda és szagoljad a bűzöd!De az ablakot csukd be, de le is húzhatod magad amikor ilyeneket válaszolsz!!!
2009. jún. 22. 18:17
 9/11 A kérdező kommentje:
14.01 esnek még annnyit mondanék, hogy itt a házunkban a buszmegálló oldalán,már 3 an haltak meg tüdőrákban.Nem hiszem, hogy véletlen az egybeesés.Mindannyian kb 40 éve laktak már itt.
2009. jún. 22. 18:22
 10/11 A kérdező kommentje:
bocsi 30-40 éve kb.de mindegy is, nem ez itt a lényeg, hanem,hogy mindannyian az utca felőli szobában aludtak, vaéószínűleg nyitott ablaknál.Télleg erősen bejön a szag amikor 10-15 percig itt pöfög a busz.
2009. jún. 22. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!