Lehet, hogy kinevettek, de én nagyon féltem a kisbabám a kertek alatt tolni, mert félek, hogy éppen akkor permetezik valaki amikor arra járunk. Mint a sasszem úgy figyelek. Ti figyeltek ilyenekre?
Figyelt kérdés
Vagy pl. ti nem féltitek a kisbabátokat a környezeti ártalmaktól?Ha tolom az utcánkban ami elég szűk kis utca, járda nincs, és pont ott jön egy füstölő pöfögő trabant, vagy egy kismotor, vagy éppen egy nagyautó, akkor azt mi mind beszívjuk.nagyon árt ez a babának?De hát másképp nem tudok boltba menni meg sétálni,van egy park oda szoktam levinni a gyereket, de az úton mindenféle büdös autók pöfögnek.Ti hogy küszöbölitek ezt ki?2009. máj. 23. 13:08
11/11 A kérdező kommentje:
Mi már építjük a családi házat!
2009. jún. 22. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!