Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A barátnőim kinevettek amiért...

A barátnőim kinevettek amiért vasalom a babám ruháit?

Figyelt kérdés
Még nincs gyerekük, de mikor megemlítettem nekik, hogy vasalom a pár hós babám ruháit kinevettek és azt hitték viccből mondom. Szerintük teljesen felesleges és nem fognak vasalni a babájukra. Elbizonytalanodtam, igazuk van?
2016. szept. 1. 14:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Én sem vasaltam és nem is fogok.

Ez akkor volt fontos mikor nem voltak ilyen spéci mososzerek meg mosógép. Manapság szerintem elég alaposan tisztít a szimpla mosás ezért nem vasalok.

2016. szept. 1. 14:20
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

Én nem nevetek ki senkit, de én sem vasaltam soha.

Az első gyerekem első garnitúráját még igen (nagyon ráértem).

Csinálja mindenki, ahogy jól esik neki, nekem erre nincs energiám, most várom a negyediket, még dolgozom, igyekszem majd kimosni. :)

Mondjuk én ismerek olyan felnőttet, aki az alsóneműit is vasalja.

Szóval ez ízlés kérdése, hogy ki hogy érzi jól magát.

Higiéniai oka nincs, ha koraszülöttem lenne, akkor lehet hogy csinálnám egy darabig.

2016. szept. 1. 14:23
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Úgy tudom a vasalás is fertőtleníti a ruhákat. Nyugodtan vasald ha van rá időd és energiád. :)
2016. szept. 1. 14:23
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
én sem vasaltam, viszont nem nevetlek ki emiatt. ha neked ez nem fáraszto, akkor vasalj, ne foglalkozz veluk :)
2016. szept. 1. 14:25
 5/21 A kérdező kommentje:
Amúgy a babám érzékenybőrű és ekcémás.
2016. szept. 1. 14:25
 6/21 anonim ***** válasza:
49%
Én is kivasalom őket, fertőtlenít a vasalás. Később majd biztos nem les rá időnk :) Ne foglalkozz velük.
2016. szept. 1. 14:27
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
Én vasalom a ruháit.3hónapos
2016. szept. 1. 14:27
 8/21 anonim ***** válasza:
61%
Én vasaltam 6hós koráig.
2016. szept. 1. 14:29
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Sztem mindenki maga dönti el, hogy vasal vagy sem. Nincs jó vagy rossz döntés ebben. Én vasaltam 6hós koráig mindent.

Most 21 hós lesz, amit használtan veszek azt vasalom neki. Ha ágyneműt veszek azt is vasalom.

De ha nem vasaltan volna akkor sem történt volna semmi!!

A b.nőm pl nem vasal. Sőt semmit nem is forral. Neki 4hós a babája. Én 18hós koráig mindent forraltam. Túlzás e? Valaki szerint igen... És?

Valaki szerint idő pocsékolás a vasalás.. En nem éreztem annak. Sőt.. Szerettem a ruháit kivasalva frissen eltenni a szekrénybe. Nekem erre igényem volt.

Most már nem biztos h tudnék mert olyannyira örökmozgó a gyermekem, h a minap egy egyszerü krumplis tészta is beletelt vagy másfél órámba:)

Vasalj ha ezt szeretnéd. Kit érdekel, hogy a gyerektelen b.nőid mit gondolnak?

Majd ha lesznek babáik kivi lennék , hogyan fog ez náluk zajlani.. ;)

2016. szept. 1. 14:31
 10/21 anonim ***** válasza:
22%

Ki kell vasalni!

Az is fertötlenitês!

Én mindig kivasalom!

Kell és kész!

Sz..d le mit röhögnek!

Mibe telik? A férjem ingeit is mindig kivasalom az is vicces akkor?

2016. szept. 1. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!