Nem issza a vizet, kb 2 hete kísérletezünk. Próbálkozzam még?
Én 4 hónapon keresztül kínálgattam, mire egyszer végre egy nagyon jót ivott a vízből, azóta nem győzi inni. Ő anyatejes volt és állítólag nem volt szomjas (pedig nyár volt), mert úgy tartják, hogy tudják ők, hogy van-e szükségük innivalóra vagy sem. Szóval kitartás!
Ja ésmég a kóstolgatások idején az üveges bébi sütőtöklevet (és néhány társát) elfogadta kanállal.
Az én fiam sem ivott 6 hónapos korában, azért ahogy haladtam a hozzátáplálással, (6 hónaposan kezdtem - anyatejes) mindig megkínáltam vízzel. eleninte csak rágta az itatós poharát, majd játszott vele, utána kiköpte a vizet, és egyszer csak kb. 8-9 hónapos korában elkezdett inni. Most 12 hónapos, és annyit iszik, mint egy kacsa. Szerintem addig elég volt neki az a folyadék, amit az anyatejjel bevitt + amennyi a gyümölcsökből volt.
Szóval szerintem próbálkozz a vízzel, fölösleges rászoktatni a cukros teákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!