Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem issza a vizet, kb 2 hete...

Nem issza a vizet, kb 2 hete kísérletezünk. Próbálkozzam még?

Figyelt kérdés
6 hónapos a kisfiam és már eszeget pépeset. Nem tetszik neki a víz, holott soha nem kapott még semmi cukrosat. El fogja fogadni egyszer?
2010. ápr. 20. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ó ne aggódj, a pépeset sem erőltetjük hanem kanalanként. Kezdetben almalével vagy valami gyümölcs lével próbálkoznék. Alma présed ha nincs, simán lereszeled, maj kinyomod kézzel a levét vagy szűrőbe teszed és átpréselgeted. Nem sok fog kijönni, de neki elég. Én vizet kezdetektől adtam vagyis teát, vegyesen, mert azt hiszem hasfájás miatt sírt és köménymagos teát főztem. Azt úgy hogy 1-2 dl vízbe kb10 szem kömény felforral lehűt és kész is. Próbát megér. Semmi cukor!!!
2010. ápr. 20. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 4 hónapon keresztül kínálgattam, mire egyszer végre egy nagyon jót ivott a vízből, azóta nem győzi inni. Ő anyatejes volt és állítólag nem volt szomjas (pedig nyár volt), mert úgy tartják, hogy tudják ők, hogy van-e szükségük innivalóra vagy sem. Szóval kitartás!

Ja ésmég a kóstolgatások idején az üveges bébi sütőtöklevet (és néhány társát) elfogadta kanállal.

2010. ápr. 20. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én fiam sem ivott 6 hónapos korában, azért ahogy haladtam a hozzátáplálással, (6 hónaposan kezdtem - anyatejes) mindig megkínáltam vízzel. eleninte csak rágta az itatós poharát, majd játszott vele, utána kiköpte a vizet, és egyszer csak kb. 8-9 hónapos korában elkezdett inni. Most 12 hónapos, és annyit iszik, mint egy kacsa. Szerintem addig elég volt neki az a folyadék, amit az anyatejjel bevitt + amennyi a gyümölcsökből volt.

Szóval szerintem próbálkozz a vízzel, fölösleges rászoktatni a cukros teákra.

2010. ápr. 21. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!