Miért nem cumizik? Próbálkozzam még vele?
Kisbabám a cumisüveget használja saját maga megnyugtatására. Én szeretném, ha inkább cumizna, sokkal jobb lenne pl éjjel, nem inna meg egy csomó vizet. Sosem volt nagy cumizós és 4 hónapos korában végleg elhagyta. Akkor tért át erre a szokásra. Most 9 hónapos. Vettem már neki Nuk, Mam, Avent cumikat, de nem fogadja el egyiket sem. Van úgy, hogy másfél órát is képes a cicin cumizni, ami viszont nekem kényelmetlen. A szopival nincs baj.
Mit tegyek? Vegyek még másfajta cumikat?
Akinél volt ilyen, hogy oldotta meg?
Napközben szépen iszik pohárból.
Köszönöm a segítséget.
Oszd meg velem a titkot, légyszíves. Melyik a varázscumi?
Köszi a választ!
Nekünk a tommee tippee jött be elsőként. Aztán most nuby-t használunk. A lényeg, hogy ne legyen kerek a cumi, hanem lapos. Az illeszkedik a legjobban egy baba szájába. Aztán, majd később jöhetnek a kerek cumik.
Sok sikert!
Utána próbáld arra szoktatni, hogy beadod a szájába a cumit, és magára hagyod. Addig, míg a szájában van nem fog sírni. Ha kiesik szaladj be, tedd vissza, és ismét hagyd ott. Ezt az első körök alkalmával vagy 20-szor eljátsza veled. Aztán majd este lefekvésnél már csak jó éjszakát kívánsz neki, betakargatod, megpuszilgatod, cumi be és mehet az alvás. Hihetetlen változás lesz hidd el. Csak ügyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!