Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen tépszerrel probálkozzam...

Brigitta04 kérdése:

Milyen tépszerrel probálkozzam 9 hónapos kisfiamnál?

Figyelt kérdés
Anyatejes volt,most már 3 étkezést kiváltottunk(tízórai,ebéd,uzsi).Szopizni a kezdetektöl nem kart igy cumisüvegböl evett de mostmár egyálltalán nem kell neki a tej.Probáltam kanalazni,pohárbol itatni de löki el magátol.Úgy elfogadja ha csinálok belöle anyatejbepapit vagy rizst na de azt nem adhatok neki mindig.
2011. márc. 7. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
babylove szerintem
2011. márc. 7. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Neked kell tudnod, hogy olcsóbbat (Müller-se, DM-es, Rossmann-os akarsz, vagy mást.

Ezek 1000 ft körül vannak a 3-as.

Nagyon nagy választék, sokszor van akció.

[link]

[link]

[link]

[link]

Brendonban sokszor van tápszer akciósan (Midibé, Humana)

Én babatejet szoktam venni, mindig mást, attól függ, mi akciós.

2011. márc. 7. 21:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Igazábol egyálltalán nem ismerem a tápszereket igy igazán ötletem sincs melyikkel probálkozzam!Ár nélkül kinek melyik vált be?
2011. márc. 7. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld meg neki a Humana Baby Fit 1es tápszert (banán ízű).Ha feliratod receptre akkor 1000Ft és majdnem 1kg.

Én ezt adom a babámnak.

Hátha nektek is beválik.

2011. márc. 7. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Kezdtük a Beba-val 3 hósan, attól fájt a hasa, majd Milupa Milumil Ha1 és 6 hótól a HA2.

Ezt eszi most is,és szuper. Nekünk. Az ára kb. 2700 ft/doboz.

Ne kérdezd mennyi időre elég, mert attól is függ ám, hogy mennyit eszik belőle :))

2011. márc. 7. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Harmadik válaszoló vagyok.

Az én babám is hasfájós volt,a Milupa Komfort1-est adtam neki 6hónapos koráig.Mivel már nem hasfájós ezért váltottam a Humana Fit-es tápszerre.Az ára is jó és sokáig kitart.

2011. márc. 7. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:

2.

Szerintem ezek tápszere nagyjából egyformák, amint írtam mindig más babatejet veszek, de lányomnak tök mindegy, megissza.

2011. márc. 8. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!