A kisfiam 14 honapos.6honapja csak a 8-9 kg kozott van nem hizik (3040g szuletet), de nagyon mozgekony,10 honapos koratol elindult egyedul es azota egy percet nem ul egy helybe. Van okom elkezdeni aggodni?
Ezt ne tőlünk kérdezd meg, hanem a gyerekorvostól. Ő tudja megállapítani, hogy ez gond-e vagy sem.
A kisfiam 6 hónaposan volt 8 kg, ennyi idősen, mint most a tiéd, olyan 11 kg körül volt. Pedig ő is nagyon mozgékony volt mindig is, 11 hónapos korától önállóan és stabilan járt. De egyébként nem minden gyerek egyforma, sokat számít a genetika is.
Ezért mondom, hogy mindenképpen az orvossal konzultálj erről!
3300-al született, 6 hónaposan 8400, 1 évesen 9300. Nem csak hogy nem hízik, hanem az 1 hónappal ezelőttihez képest fogyott 100-at. Akkor kezdett többet mozogni.
Én is kérdeztem az orvost, szerinte normális.
Nincs még jó étvágya van ha eszik!
Ilyen idősen nekem azt mondta a doki száz kétszáz gramm a max de persze ez vàltozó.
Lehet most nem hizik majd két hónap múlva meg 2x annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!