Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lenne a kisfiammal, ha...

Mi lenne a kisfiammal, ha bölcsibe kerülne?

Figyelt kérdés

Nem akarom beíratni, csak elgondolkoztam ezen a bölcsi dolgon:

Most még csak 2,5 hós, de kézben sétálva alszik csak el. Ha bölcsibe járna, ott hogy aludna el? Vagy szétsírná magát a kis drága? Bölcsis anyukák, írjatok!

6 hós kortól lehetne beíratni, nem? Ott mennyit foglalkoznak a babákkal? Feküdne csak egésznap egy kiságyban? Ott is életkor szerinti csoportokban vannak, kb. mint az oviban (legalábbis az én időmben, így volt az ovi)? Rendesen etetnék, büfiztetnék? Tisztába teszik őket azonnal, ha kell? Tudnak egyáltalán eleget foglalkozni velük a gondozók?

2010. ápr. 20. 10:47
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

18:45.

A férjem jobban itthon tud maradni a gyerekekkel, a nagyszülők nagy ritkán be tudnak segíteni (még ők is aktív dolgozók), illetve van, hogy nekem muszáj kivennem pár napot. Szerencsém van, a munkahelyem rugalmas.

2010. ápr. 22. 00:05
 42/43 anonim ***** válasza:
Mi beosztjuk általában: vagyok Én, férjem, anyukám, apukám, a ráérős főiskolás unokahúgom, illetve barátnőm, aki GYES-en volt eddig, most már a szabadságát tölti (még jó ideig eltart), az Ő fia már ovis. Így Én szinte ki sem esem a munkából. Első nap szoktam Én otthon maradni, ha a kisasszony megbetegszik, Én viszem dokihoz, meg jobb, ha Én vagyok vele, amikor még netán lázas stb., aztán jönnek a többiek. Jó sokan vagyunk rá, így viszonylag könnyű dolgom van. Utolsó opciónak van még egy babysitter-ünk talomban.
2010. ápr. 22. 09:11
 43/43 anonim ***** válasza:
Köszönöm :)
2010. ápr. 22. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!