Mi lenne a kisfiammal, ha bölcsibe kerülne?
Nem akarom beíratni, csak elgondolkoztam ezen a bölcsi dolgon:
Most még csak 2,5 hós, de kézben sétálva alszik csak el. Ha bölcsibe járna, ott hogy aludna el? Vagy szétsírná magát a kis drága? Bölcsis anyukák, írjatok!
6 hós kortól lehetne beíratni, nem? Ott mennyit foglalkoznak a babákkal? Feküdne csak egésznap egy kiságyban? Ott is életkor szerinti csoportokban vannak, kb. mint az oviban (legalábbis az én időmben, így volt az ovi)? Rendesen etetnék, büfiztetnék? Tisztába teszik őket azonnal, ha kell? Tudnak egyáltalán eleget foglalkozni velük a gondozók?
Te vagy ellenséges, kedves kérdező. csak olvasd el a kérdésedet.
Szerintem ez minden bölcsis szülőt felháborít, mert azt hiszed, hogy ők rossz helyre teszik a gyereküket.
Menj be egy bölcsödei nyíltnapra és nézz körül.
Kedves 59%os!
Gondolhatod, hogy próbáltunk már több mindent, hogy elaludjon egyedül is, ha magam mellé teszem a nagy ágyban, még ott sem marad meg, ha fáradt, nem hogy elaludjon. Éjjel nincs gond, akkor szépen visszaalszik kaja után. Ezért gondolom, hogy nappal is idővel menni fog neki. Egyébként 2 éves koráig, amíg jár a gyed, addig itthon tudok lenni vele, tényleg csak érdeklődtem.
Amint írtam, nekem a kórházban a csecsemős nővérekkel nem volt jó tapasztalatom, azért kérdeztem, hogy a bölcsiben mire számíthat az ember.
Semmi,mindent ugyanúgy megszokik,mint ahogy eddig megszokták a gyerekek,szüleid,nagyszüleid annó.Ugyanis,akkor a baba 6 hetes korában visszamenetek dolgozni.
Nem értem,hogy miért tartod rettenetes dolognak a bölcsit?Azért vannak,hogy biztonságban tudhasd a csemetédet.Azt gondolod,hogy hagyják kakisan,koszosan???
Azért a csecsemőosztály egész más mint a bölcsöde.
Ha pedig félsz-tartasz a bölcsitől,nem kell beadnod,senki nem kényszerít.
Nem bántásként,de te fogosz rosszul járni,ha kézben mászkálva alszik el,10 kg-an is cipelni akarod?
Én sem hagytam kifejezetten sírni a babámat,de 1-2 nap méltatlankodás(nyöszörgés) után megszokta,hogy cici-büfi-ágy.Igaz,én már az elején így csináltam,mert hasfájós volt így én sosem hagytam cicin bealudni,mert muszáj volt büfizne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!