Ősszre 5 hósnak kabátot vegyünk vagy mit hordanak ezek a picik nem a nagy zimankóban, hanem őszi időben?
Szió!
Az én kislányommal gondban voltam, mert állandóan melege volt, illetve van. Az átmeneti időszakra én egy vastag (pufi) mellényt vettem, aminek polár a belseje, így nemcsak a bélés, hanem még a polár réteg is melegíti. Ha jobb idő van, akkor csak egy hosszú ujjú body-t adok rá, ha kicsit hűvösebb, akkor a body-ra adok még pluszba egy pamut pulcsit. Nagyon jól érzi magát benne, mert tud mozogni is, ami ebben az időszakban nagyon fontos, mivel állandóan jár keze-lába. Ráadásul pont azon a területen melegíti, ami a legérzékenyebb (a háta és a mellkasa).
Természetesen alul vastag nadrág van, és én kocsi cipőt is vettem, mert a lábáról fázik fel legkönnyebben az ember. Télre viszont kabátot vettünk.
Remélem, tudtam segíteni.
Zita, 5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!