Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól hordanak a kicsik...

Mikortól hordanak a kicsik papucsot? Illetve milyen típusú papucs legyen az első?

Figyelt kérdés

úgy értem, hogy kijön a medencéből és nem kell a szandállal szenvedni, hanem belebújik a kis papucsába és nem esik el, mert már tud benne biztonságosan menni.

köszönöm a válaszokat

2010. jún. 10. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:

én úszóscipőt (tudod, iylen neoprén anyagú szandálféle ) adtam rá egészen kb 18-20 hós koráig, emrt túl szeleburdinak ítéltem meg a papucsviseléshez és ezt nem kellett fel-le venni.

most 21 hós és gond nélkül közlekedik a papucsban ( már ha rászólok, mert amúgy mezítlábas tipus)

2010. jún. 10. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy tudott menni, én vettem egyet, pont ilyen alkalmakra, strand, stb. Mi azt a klumpa -féle Crocs-utánzatot vettük.
2010. jún. 10. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:

én pont ma vettem neki egyet(21 hónapos), ilyen bio-félét, amit a kínaiakban lehet kapni, ilyen klasszikus 2 csatos:)

meg volt őrülve érte, de csak kínlódás, mert feladom rá, utána leveszi és újra fel akarja venni, kínlódik, nem sikerül, sír.....menni sem igazán tud még benne, csak csoszog:) pedig szuper-aranyos benne:)

2010. jún. 10. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is a müanyag klumpánk van. Nagyon ügyesen megy benne. Kinaiban vettük.
2010. jún. 10. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
A lányomnak kb másfél éves kora óta van papucsa, de a sima belebújóst nem tudta tartani a lába!Állandóan kicsúszott, csoszogott benne!Aztán vettünk olyan műanyag, vagy hab klumpát!Annak a pántját hátra lehet rakni, és nagyon jól megy benne!A sógornőm az 1 éves kislányának is olyat vett, és nagyon szépen megy benne!
2010. jún. 10. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
14hónapos lányomnak is ez a lyukacsos gumi klumpája van.A pántot mi is hátra tesszük nagyon szépen megy benne.De nem csak a strandon,itthon is abban van.
2010. jún. 10. 14:21
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!!!
2010. jún. 12. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!